Sötét jövő

Posted by

Szolnoki András
>Ma reggel a Kossuth Rádióban az ismert müezzin tele harsogta az étert, nem engedünk akkor sem ha beledöglünk, akkor sem, ha a lengyelek időközben másképpen gondolják, habár ehhez hozzátette, hogy a napokban vérszerződést kötött a lengyel miniszterelnökkel, úgy hogy ettől nem tart. Nem engedhet, mert a magyar népet meg kell menteni a 34 millió migránstól.

Ha nincs vétó a jogállamisághoz kötött 2021-2027-es költségvetésre és helyreállítási alapra, akkor az Európai Unió baloldali pártjai betelepítenek 34 millió migránst, majd lakást és szavazati jogot fognak kapni, és innentől kezdve ezek természetesen mindig a baloldalra fognak szavazni. És akkor itt jött az összeesküvés elmélet, miszerint ez a 34 millió migráns természete szerint majd elkezd szaporodni, és akkor majd idővel különböző szervezeteken keresztül átveszik a hatalmat, és így az Unió őslakosai kisebbségbe fognak szorulni. Ezen a ponton hozzátette, hogy a magyar baloldal is ezt akarja, de ezt nem ragozom tovább, mert ez már a megszokott mantra része volt kibővitve szokásos Sorosozással fűszerezve.

Az már csak hab a tortán, hogy azt merte mondani, hogy a helyreállítási alapra nekünk nincs is szükségünk, mert mi csak szolidaritásból csatlakoznánk ehhez, hogy a déli államokat megmentsük az államcsődtől. A legnagyobb botrányról nem beszélt, Szájer és Deutsch csak úgy került szóba, hogy nem köthető az esetük a vétóhoz. Ezzel persze nem volt vége az összeesküvés elmélet gyártásnak, aki tud a sorok között olvasni, illetve jelen esetben hallgatni, az kivehette a beszédéből, hogy az Európai Unióból való kilépés rémképe sem áll messze tőle. Anglia példáját hozta fel, akik kiléptek az Európai Unióból, önálló útra tértek és emiatt mindenki leírta őket, de lám ők már olthatják a lakosságot a covid ellen, míg az Európai Unió pofára esett, benne mi is, mert az előre lekötött szerződések ellenére az oltóanyag gyártó először az Egyesült Államokat és Angliát látja el oltóanyaggal. Mi majd csak hónapokkal később kerülhetünk sorra, hacsak nem szerezzük be máshonnan az oltóanyagot. A vezír következtetése ebből könnyen levonható, aki önálló útra tér, csak az érhet el eredményeket.

Ez az a sötét jövő ami ránk vár, amit a napokban a lengyel nagyvárosok látványosan az esti fények leoltásával demonstráltak csököttagyú kormányuk számára!

Címkép: Lengyel villanyoltás