Orbán lógott meztelenül az ereszen

Posted by
Bandita
>Azon a brüsszeli ereszen bizony Orbán Viktor lógott meztelen seggel, droggal a hátizsákjában, menekülve a valódi arca elől, mert azt eddig sikeresen rejtegette.
Hogy ezt az alaptörvény összetákolója, a Handó Tünde felesége, a Fidesz egyik alapítója művelte, az bizony nem igaz! Szerinted ez egy véletlen hiba, egy botlás, egy jaj de sajnálom megyek szellemi tevékenységet végezni bocsika?

Hogy az országot véglény csicskákkal fogva tartó, törvényeket a maga kedve szerint író, Vár erkélyéről rád vigyorogva lenéző, zsebre baszott kezű pocakos bunkó nem tudta hogy egykori szobatársa bizony a most már üldözött meleg közösség aktív tagja már régen?

Huszonötször kielégülve, kielégítve egy orgián? Harminc éve bujkálva? Ja hogy te is csak zsák krumpliért szavazol rá, vagy kéjesen vigyorogsz a választáskor leállt szavazatszámláló gépen? Mert elfogadod hogy a nem itt adózó, temploma felújítására a te közpénzedből imádkozó mondja meg mi legyen a jachton a Gundel menü? Most akkor félre nézel, szépen megmagyarázod az egészet, vagy elfogadod a valóságot?

Az neked nem fog menni, mert ott lógsz te is azon az ereszen. Magadnak hazudhatsz, nekem meg hiába mondod. Én tudom hogy Orbán Viktor tisztában volt vele Józsi néni bizony inkább a saját nemét szereti mint konzervatív keresztény, és nála a család álca, hazugság, kirakat. Hogy ezt honnan tudom? Használom az eszem. Ennyi. Te meg dugd a fejed a homokba nyugodtan.

Azt is látom, hogy Orbán Viktor már az elején száműzte Józsi nénit a kezdő uniós csapatába a drogos Tompikával együtt, mert ezek tökének szorításával a többi képviselő is úgy táncolt a józan ész ellen ahogy az Ő érdeke éppen akarta. Ne gyere még ki a napra mert ott melegek vannak és világos, meg a kerítés nem is véd meg a migránsoktól a kórházak és iskolák helyett a stadionok építésével. Mert arra csak Orbán Viktor képes szerinted, pedig közben csak a jövődet lopja el ezért.

De szerinted ez rendben van, mert Bajnai libás, Gyurcsány szemkilövető, a valóság meg fáj. Hogy Szájer néni áldozat! Nem. Hogy az unió eddig miért hagyta ezt az erkölcsi fertőt, a tolvaj banda rablását, egy ország kifosztását? Politikusok baszd meg, és te sem tettél magadért meg legalább annyit, a szavad, a szavazatod értékét fogd fel, ne csak okoskodni tudj.

Most látszik meg a brüsszeli csatornán lógó pöccsel ki is valójában Orbán Viktor, és milyen csicskák magyarázzák meg azt a rendszert ami belőled él, a te verejtékedből hízva hagy téged nyomorogni a hazádban. Szájer Józsi vissza fog vonulni egy tanyára, fiatal fiúk szolgálják fel neki majd az alaptörvény asztalán a testüket, meg a drogot. Orbán Viktor ezért is a szemedbe fog hazudni, mert sohase fogja beismerni végül is ő van a farok végén ami csóválja az országot, rontja annak sorsát.

Hogy ez a Fidesz? Nem! Ez az amire használják!

banditapolitika.blog.hu