A spirál már régen elkezdett csavarodni

Posted by
Gaál Péter
>Lefelé tartó spirál, mondta a Szájer-sztori kapcsán Bayer Zsolt. Majd felelevenített egy másik (?) vidám adomát egy másik (?) “barátról és harcostársról” (sic!), aki először csak azt vallotta be neki egy több órás autóúton, hogy már húsz éve (sic!),  meleg (Bayer: “homokos”), majd két évvel később, hogy pedofil is. Azért jár ki Thaiföldre. Először szinte sírva beszélt, másodszor “röhögve” (sic!).
És még mennyi hasonlót tudna mesélni Bayer mester, ha akarna.
Most valamiért akart. Nem nagyon hiszem, hogy ő is közvetlen és részletes instrukciókat kapna, ahhoz túl jóban van Orbánnal. Még tőle se kaphat, egyrészt, mert a cimbora agya eleve másra van hangolva, másrészt, mert ebben Bayer a profi. Akkor miért akart? Azért, amiért Luther megjelent anno a wormsi birodalmi gyűlésen.
Nem tehetett mást.
De az ég szerelmére, miért beszélt a pedofil harcostársról, akinek nevét fedje jótékony homály, mondta ő, nem így? Ugyanazért, amiért pár hete Orbán a járvány hazai felfutásáról. az egészségügy feltételes csődjéről, vagy amiért a magyar kormánymédia – Trump után szabadon – másfél évvel a választások ELŐTT ellenzéki csalást vizionál.
Jobb félni, mint megijedni.
És ők félnek. Van is rá jó okuk.
Nem ma kezdődött. Már a TEK felállításával kezdődött, a különböző kormánybandériumok felállításával folytatódott, a vagyonok vélhetően máig tartó . gyorsuló – kimentésével, a horvátországi és egyéb villákkal, jachtokkal, repülőkkel, vélhetően ügyvédi páncélszekrények mélyén készenlétbe helyezett szindikátusi és egyéb, nem nyilvános szerződésekkel és kiegészítésekkel, az úgynevezett Alaptörvény és egyéb jogszabályok (önkormányzati törvény, választási törvény, rendeleti jog, etc.) permanens testreszabásával, a határokon kívüli magyarok szavazatjogával (nem az állampolgárság megadásával van bajom, hanem az álságos indoklással, és amit még hozzá kapcsoltak), a világ madár alig járta részeinek nyújtott “támogatásokkal”, a legsötétebb diktátorokkal való barátkozással és szívességéttelekkel (lásd a “baltás gyilkos” esetét) – majd egyszer mi is kérünk valamit -, és így tovább. A stratégiai tervezéssel összekapcsolt fakivágásokkal (például a József nádor téren), a kiemelt objektumok előtti üres terek kialakításával (például a budai Várban a Karmelita és a Sándor palota előtt, DÉZSÁS – bármikor elvihető – facsemetékkel, vagy a Parlament előtt, beleértve a placc KÖZEPÉN húzódó vizesárkot), a luxusházak kvázi erődítménnyé alakításával, egybekötve a védhetőséggel, mint kiemelt szemponttal, lásd az eldugott zsákutcákat, zártkerteket, körülvevő erdőt vagy éppen sík és belátható (belőhető) mezőgazdasági területet, plusz a (a drónfelvétel óta talán valamelyik álcázott hangárban várakozó) páncélozott járműveket, és tényleg sorolhatnánk a végtelenségig.
A szaporodó térfigyelő kamerákat, az elitalakulatok legmodernebb fegyverekkel való felszerelése mellett a “fapados” rendőrség végtelenségig való belső szabályozását (kérdezzenek meg egy rendőr ismerőst, hányféle biztonsági kapun kell átmennie akár egy járőrautó használatba vételéhez, vagy hogy alakultak a betekintési jogosultságaik az utóbbi tíz évben) és mérsékelt ellátását. (A haderőfejlesztés már másról szól. Ha van gyakorló katonatiszt ismerősük, megérdeklődhetik, hogy Ő így csinálta-e volna, Ő mit vett volna, és EZEKKEL – és ennyivel – mire lehet jutni egy valódi fegyveres konfrontáció esetén, valódi ellenfelekkel – nem pár nyomorult menekülővel – szemben. Az állapotukról, az egyéb költségvonzatukról – kiképzés, gyakorlás, szervizelés, fenntartás, üzemeltetés -, és e költségvonzat függvényében a valós hadrafoghatóságukról ne is beszéljünk. De ha már adta nekünk az Isten ezt a pénzkereseti lehetőséget, és vettünk nekik ezt-azt, mondja az illetékes, használjuk őket egészséggel. Sétáltassuk kicsit őket az utcán, ha már a vírust is adta nekünk a Jóisten. Lássák az emberek, hogy ha kell, mi nem viccelünk. Hiszen szegény jó Marosán Buci is megmondta, ki is tartottak további harminchárom évig.)
De szép is ezeket ÍGY együtt látni.
Meg még azt a rengeteg mindent, amire most nincs se terünk, se időnk. Nehogy azt higgyék, ŐK nem dolgoznak. A szájjártatás mellett lázasan dolgoznak. Folyamatosan adják át a hírszerzés és “nemzetbiztonság” új épületeit, nemsokára még kettőt, amelyekben “a nap minden órájában és a hét minden napján folyik a munka” (sic!).
Ugye, senki nem gondolja, hogy ennyi ellenségünk lenne? Mármint NEKÜNK.
Noha a nemzetközi helyzet kétségkívül fokozódik. Jelesül az Ő helyzetük, akik magukat Magyarországgal szeretik azonosítani.
Egy vérből valók vagyunk, ugye.
De mi is van azzal a spirállal?
Hát a spirállal az van, hogy EZ MIND az. Ez igy összességében. Bayer mester ugyan erkölcsi spirálról povedált, nem túlzottan fair módon, tudniillik ő MAGÁRA A HOMOSZEXUALITÁSRA értette, aminek e szerint a pedofília mintha csak egy további fokozata lenne, de nem egészen így van. Hogy finom legyek, és nőies. Ugyanis a homoszexualitás, bár erről szegény Oscar Wilde-nak más tapasztalatai voltak, momentán – önmagában – a világ legnagyobb részén NEM bűncselekmény, még kies hazánkban sem. (Irán, Szudán, Szaud-Arábia, Jemen és Észak-Nigéria és társaik persze mások, de a szankcionáló államok száma egyre fogyatkozik, tavaly például Botswana lépett ki a sorból.) A pedofília viszont nagyon is az. És ha Bayer mester már így rálicitált saját magára, és el méltóztatott mondani, hogy ismer ilyen kollégát (barátot, harcostársat), akkor minimum bűnpártolást követ el a nevesítés elhallgatásával. Jogilag talán nem, mert minálunk a jogot Polt barát és harcostárs értelmezi, meg hát többek között Handó Tünde barátné-harcostársné, egyben szerető hitves, ez évtől immár alkotmánybíró asszony, de erkölcsileg, amely szót annyira kedvelik AZOKBAN a körökben, feltétlenül. Meg kéne gondolnia az ilyesmit, kétszer is, a saját érdekében is, ha visszaemlékszik egy igazán régi és bensőséges barát-harcostárs, bizonyos Simicska Lajos kálváriájára.
Nem kell ehhez melegnek lenni, kérem.
De nem kötözködöm. Ha már a spirál erkölcsi, legyen erkölcsi. Földmutyi, trafikmutyi, vak komondor, plagizáló köztársasági elnök, orgia közpénzből (és még mi minden közpénzből, vagyonok, nem is akármekkora vagyonok, most és mindörökké), kamupályázatok, túlszámlázások milliói, strómannéni és verőemberek a Nemzeti Választási Irodában, menekültek rugdosása, koncentrációs táborokra -nem minden koncentrációs tábor volt megsemmisítő tábor – hajazó bekasztlizással és éheztetéssel, lakásbérlésmutyik, feleségnek álcázott és nem álcázott prostituáltak, egyben olykor strómanok, kokain és egyéb drogok itt és ott, Brüsszeltől Spanyolországig, nem csak Szájer harcostárs feltételezett repertoárjában, jó, ezt ráfogtuk a gonosz belgákra, Bayer mester is okult az átkos ötvenes évekből, kaszinómutyi ellenőrzés alóli kivonással fűszerezve, érdekes halálesetek létrától a rendőrautóig, és ez még csak az utóbbi két és háromnegyed ciklus volt, abból is csak pár morzsa. Előtte a székházeladás, a kiebrudalt harcostárs első mesterműve, utána Torgyán papa megengedett húzásai, ameddig Torgyán papa is lapátra nem került, onnantól már egyedül lehetett grasszálni a pályán, a kereszténydemokrata harcostárssal testvéri összefonódásban. És hát a hatalom nélkül eltöltött évek keservei, megízesítve némi ösztönzött nácizmussal.
Az a spirál már nagyon régen elkezdett csavarodni.