A főhazudozó

Posted by
Kaltenbach Jenő
>
Bocs, lehet, hogy rosszul vagyok informàlva, bàr a riziócsoporthoz tartozom, de tud valaki arról, hogy az lakossàg beoltàsànak az előkészületei hogyan àllnak? Csak azért kérdezem, mert làtom, hogy másutt az ottani tv rendszeresen tudósít erről, felvilàgosít és felkészíti a lakossàgot.
Ezzel szemben nàlunk a főhazudozó uralkodik, akinek az egészről mindössze arra futja, hogy dícsérje, modellként elénk àllítsa a brexitelő briteket, akiknél màr engedélyezték a vakcinàt, bezzeg az EU-ban még nem.
Ez kétszeresen is hazugsàg, vagy legalàbbis csúsztatàs.
Miutàn Nagy Britannia màr nem tag, így természetesen a nemzeti hatóság dönt az engedélyezésről, és kuszafejű Johnsonnak nyilvàn sürgős volt, úgyis van elég baja.
Ezzel szemben az EU egységesen az egész közösségre vonatkozóan akar dönteni napokon belül, amivel, alapos vizsgàlatot demonstràlva, azok bizalmàt akarja növelni, akiknek fenntartàsai vannak a vakcinàval kapcsolatban.
Orbànnak az egészről megint csak az volt a fontos, hogy mi szolgàlja piszkos kis terveit, azaz hogyan tud minél többeket lebeszélni az EU-ról.
Akàrcsak Pistike, akinek mindig mindenről ugyanaz jut eszébe. Csakhogy itt emberéletekről van szó, Orbàn Pistike.