Szájer Józsi esete a FIDESZ politikai értékrendjével 

Posted by

 jotunder

>„Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )

Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem ecstasy. Talán egyéni számban akart indulni, és úgy gondolta, hogy ez majd feldobja a relatív magányt. Csapatsporthoz Viagrát vételezett volna. Hát ez így halmazatilag elég szórakoztató, de jogi képviselőnk szerint, aki nem biztos abban, hogy meg kell írnom ezt a posztot, messze a lockdown szabályok megsértése a legsúlyosabb ebben a történetben. Mármint civilizált országokban és nem felcsúti kecskekényeztetőknél.

Szájer József maga volt a FIDESZ értékrendje, ugyanis intelligensebb, emberibb, civilizáltabb volt az összes kis gecinél. Nyilván mindenki tudta hogy meleg, és keveseket lephetett meg, hogy volt férfipartnere is, nem csak Handó Tünde, aki amúgy a leggusztustalanabb hernyók egyike a magyar politikában.

A FIDESZ értékrendjébe közönséges tolvajok százai férnek bele, minden rendű és rangú idióták, fasiszta barmok. A FIDESZ hatalma hazugságra, elnyomásra és korrupcióra épül.  Erre az a probléma, hogy a Józsi nem a Handó Tündét dugja, hanem esetleg egy papírzsebkendőt. Kurvaéletbe már. Majd írok elemző fontoskodást is, de pár basszátokmeg még belefér.

Milyen értékrendetek van nektek, amibe a Bayer belefér a Szájer meg nem? Egy lepusztult, tehetségtelen antiszemita senki zsebében ott vírit a százmilliókat érő ötös számú párttagkönyv, Szájer Józsit pedig holnap már úgy radírozzák ki Orbán mellől, mint Jezsovot Sztálin fotójáról. Nem is olyan régen még Király Miklós és Jeszenszky Géza professzorok voltak a fideszesek példaképei, most  mandineres szarjankókat uszítanak rájuk. Huth, Szilvay, GFG jelenti a FIDESZ értékrendjét, a minden aljasságra kapható KESMA huszárok, a király tévé komisszárjai, Mészáros és Tiborcz, az ideológiai altalaj Schmidt Marcsitól Lánczi Bubuig, a sok hülye, akik egész karrierjüket arra építették, hogy párszor fényesre nyalták Orbán seggét. Értékrend.. my ass.

A FIDESZ rárohadt erre az országra. A legrosszabbat hozta ki ebből a szerencsétlen népből, mely nép jobb napjain aránylag elviselhető is tud lenni. A FIDESZ a világ szégyene, ezért hoznak mindenféle lecsoffadt fasisztákat Orbán Balázsék az egymilliárd dollárból kicsinosított janicsárképzőbe, tisztességes ember már nem áll szóba velük.

Szájer József meleg, deal with it, Orbán Viktor viszont egy korrupt, autokrata f…sz.

https://orulunkvincent.blog.hu/