A nagy bukás

Posted by
Lang Alex
Politikust, Fideszest, soha nem láttam még ilyen gyorsan, ilyen hatalmasat bukni, mint Szájer Józsefet a Fidesz egyik alapitóját.
Már szinte sajnálom az embert!
Gondoljunk csak bele…
Pénteken Szájer József EP alelnök, Fidesz alapitó, a Fidesz EP csoportjának vezetője, Orbán jóbarátja, stb. stb. arcán csendes derűvel készül egy többnapos gang-bang partyra. Elgondolkozva simogatja festett szakállát – Vajon mindent bepakoltam a hátizsákba? – talán még a nejét, Handó bugyis Tüncit is felhívja – Te figyelj, milyen fehérneműt vigyek a szexpartyra, feketét, vagy valamilyen vadabb színűt?
Még egy utolsó ellenőrzés, síkosító, vágyfokozó, eki, szopóálarc, ereszcsatorna, minden megvan.
…és hősünk nekiindul a brüsszeli éjszakának, hogy kiélvezze a dekadens nyugat adta testi, lelki örömöket…
Ami ezután történt, az már történelem, erről nem igazán kívánok írni, hiszen már a csapból is ez folyik, számomra sokkal brutálisabb az, amit Szájer József átélhetett, átél!
Körülbelül 3 nap alatt a mennyből a pokolba jutott és éppen azok fordultak el tőle legjobban, akik a legtöbbet köszönhették neki.
“Senkit nem hagyunk az útszélén” – hazudta pár éve Orbán és most Szájer érezheti a bőrén, hogy barátja Orbán Viktor Mihály gondolkodás nélkül rúgja fel többévtizedes barátságukat, munkakapcsolatukat.
Miért is?
Mert a köztudottan homoszexuális Szájer József, elment egy hétvégi gang-bang buliba, hogy ott jól érezze magát.
Ilyen brutális coming out nem volt és nem lesz talán soha többé, embert ennyire nem aláztak még meg a mássága miatt, mint tette Szájer Józseffel Orbán!
Ebben a hatalmas emberi tragédiában ott van a Fidesz, az Orbánok, Szájerek évtizedes hazugságai, a normalitás hiánya, minden, ami undoritóvá teszi a Fideszt és pártolóit, ott van a hazug képmutatás, az emberiesség teljes hiánya.
Miért próbált Szájer a testi épségét kockáztatva, majd hatvan évesen elmenekülni az ereszcsatornán lemászva?
Mert ő tökéletesen tudta, hogy mi vár rá a Fidesz és Orbán részéről, hiszen ő is részt vett a tákolmány megírásában, ő is részese a melegek, transzneműek elleni gyűlöletkampánynak és tudta, hogy lebukása esetén számára sem lesz kegyelem.
Senki ne gondolja azt, hogy Orbán és a többi fideszes nagykutya nem tudta, hogy Szájer meleg, tudták! Sőt, amig lehetett el is tussolták Szájer ügyeit, lásd a bécsi pedofil bulit, a kétezres évek elején, ahol Szájer szintén lebukott.
Nem sajnálom Szájer Józsefet, hiszen teljesen tudatosan tette azt, amit. Egyszer sem állt oda Orbán elé, hogy – Te Viktor, én ezt nem csinálom, hiszen én is meleg vagyok, nem veheted el a normális élethez való jogunkat!
Mi vár most Szájer Rózsira?
Hm. Elmehet bádogos, csatornaszerelő szakembernek, mert jogászként eléggé számkivetett lesz itt Magyarországon. és nem azért mert meleg, hanem azért, mert gyáva, aljas és haszonleső sz@r ember!
Címkép: Halász Géza GIF