Tíz mondat Szájer Józsefről

Posted by

Szájer Józsit többet nem szabad senkivel szemben elindítani, mert akit legyőz, az kilép a pártjából. Mint ahogy kilépett Pozsgay Imre. (Orbán Viktor Fidesz-politikus, Somogyi Hírlap, 1993. november 13.)

A polgári oldalnak ismét erős csapata van. Szájer Európában, Kósa Debrecenben, Tarlós a fővárosban, Járai a Nemzeti Bank élén, Matolcsy a gazdaságfejlesztésben, Varga a parlamentben, Navracsics a frakció élén bizonyított politikusok. (Orbán Viktor volt miniszterelnök, Orbánviktor.hu, 2007. február 16.)

Orbánnal együtt szimbolikus alakja annak, hogyan lehet elárulni a rendszerváltoztatást, a demokrácia eszméjét. (B. Ferenc Attila újságíró, Zsúrpubi.hu, 2017. december 4.)

Azzal, hogy Szájer távozik az Európai Parlamentből, a Fidesz napjai vélhetően meg vannak számlálva a Néppártban. (Jávor Benedek Párbeszéd-politikus, volt EP-képviselő, Klubrádió, 2020. november 30.)

Szájer József a Fidesz legfontosabb képviselője volt az Európai Parlamentben. (Szent-Iványi István volt EP-képviselő, ATV, 2020. december 1.)

Újabb fideszesről derült ki dicstelen módon, hogy ő bizony azokat a pártja által annyit emlegetett keresztény-konzervatív értékeket magára mégsem tartja kötelezőnek. (Gyöngyösi Márton Jobbik-politikus, EP-képviselő, Facebook.com, 2020. december 1.)

Szájer szex- és drogbotránya a Fidesz teljes erkölcsi csődje. (Fekete-Győr András Momentum-politikus, Facebook.com, 2020. december 1.)

A Fidesz egyik vezető politikusa mászik le az ereszen… Elég. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, ATV, 2020. december 1.)

A derék alkotmányozó otthagyott egy harminc évre visszanéző karriert az ereszen. (Rangos Katalin újságíró, Facebook.com, 2020. december 1.)

Katedrától az ereszcsatornáig. (Torkos Matild újságíró, Index.hu, 2020. december 1.)

Szerkesztette: Zöldi László