Nem a süllyedő hajóról menekült

Posted by
Először Bruno Waterfield jelentkezett Brüsszelből
@BrunoBrussels
Story of the day Police break up “gang bang” involving 25 men including at least 1 MEP as well as diplomats in central Brussels bar The unnamed MEP tried to flee through s window but injured himself before claiming European Parliament immunity Who was he?
A nap sztorija. A rendőrség rajta ütött egy orgián, amelyen 25 férfi – köztük egy parlamenti képviselő – vett részt, valamint több diplomata is. A meg nem nevezett parlamenti képviselő negpróbált az ablakon át menekülni, de megsérült, mielőtt közölte volna, hogy az Európai Parlament mentelmi jogát élvezi.
Békési Joe rajza

Aztán jött a HLN nevű lap a részletekkel:

A szexpartyra Brüsszel központjában egy épület első emeletén, egy kávézó fölött került sor. A jelenlévő 25 embert, főleg férfiakat,  pénzbírsággal sújtották. A partin több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. Ez utóbbi állítólag megpróbált az ereszcsatornán keresztül menekülni, de a rendőrség mégis el tudta fogni az EP-képviselőt. A rendőrök a helyszínen kábítószert is találtak. Az EP-képviselő a Fidesz, Orbán Viktor magyar miniszterelnök jobboldali nacionalista pártjának egyik alapító tagja. 1994 és 2002 között frakcióvezető volt a magyar parlamentben. Ezután az Európai Parlamentbe került. A férfi meglepő módon múlt vasárnap lemondott a képviselőségről. A Fidesz nyíltan ellenzi az LMBT közösség egyenlő jogait. Magyarország például májusban lehetetlenné tette a hivatalos dokumentumokban a nemek megváltoztatását. A magyar kormány a meleg párok örökbefogadását is meg akarja tiltani.