Visszavonuló

Posted by
Hirschler Richárd
>Demeter visszavonulót fújt! Ezek után Orbán vétójának visszavonása sem késhet sokáig! Szerény véleményem szerint Demeter mea culpája kevés. Ez a hitelét vesztett, ,mindenfajta empátiától mentes embertelen ember mondjon le közéleti funkcióiról! Íme az origóban megjelent közleménye:
“Függetlenül attól, hogy mit gondolok az igazamról, és függetlenül attól, hogy az Alaptörvény által garantált vélemény- és szólásszabadságot ahogy eddig is, ezután is védeni fogom, a Sor(o)s című publicisztikámat ezennel visszavonom. A Facebook egy Kertész Imre-idézet miatt letiltott három napra, onnan nem tudom törölni a posztot, tehát a Facebook-oldalamat törlöm. Abban igazat adok az engem kritizálóknak, hogy nácizni ma relativizálás, és a náci párhuzam akaratlanul is sértheti az áldozatok emlékét. A közeljövőben ehhez tartom magam. “
Érdemes megjegyezni, hogy a förmedvény Demeter állításával szemben, vasárnap délután, 1:51-kor még az origón fenn volt. Nem volt szívük leszedni? Délutánra eltűnt. De fennmaradt a válasza a Mazsihisznek.