A sok “Boldog szülinapot!” után

Posted by
Eörsi Mátyás
>Igazán nagyon, de nagyon kedvesek voltatok tegnap. Az a helyzet, hogy lényegesen több szeretetet kaptam, mint ahány lájkot a posztjaimra. Ez egyfelől még mindig sokkal jobb, mintha fordítva lenne, másfelől viszont önreflexióra kellene, hogy késztessen… mármint a posztjaimat illetően.
Apropó, poszt. Erről jut eszembe, hogy ha egy államtitkár azt mondja, hogy Orbán Viktor jól alszik attól, hogy George Clooney mit mond róla, az annak ékes bizonyítéka, hogy Orbán Viktort bizony nagyon is zavarja Clooney beszólása. Ha nem így lenne, nem érezné majd’ minden kormánytag, hogy neki is meg kell szólalnia Clooney ügyben. Közülük a legszánalmasabb Varga miniszter asszony volt, aki üzenetében meghívta Clooney-t egy “igazi” kávéra. Nem ez olyan szomorú, alig minősíthető. De annyit igazol, hogy Clooney nagyon betalált.
De ez csak egy kitérő, mert szép nap volt a tegnapi, és ezt nektek is köszönhetem: Köszönöm szépen! (Azért, ha másképp is, de szép nap lesz a holnapi és a holnap utáni is, csak figyeljetek!)