Ön a mai napig nem méltóztatott engem korrumpálni

Posted by
Gábor György
>Tisztelt Soros (Schwartz) György (George) és persze fordítva: Tisztelt George Soros! (A hajdani, tradicionálisnak nevezhető honpolgáraink kedvéért: alias Rothschild!)
Bölcs miniszterelnökünk a mai napon arról értesített, hogy Ön fizeti mindazokat, akik kritizálni merik a magyar és a lengyel vétót, Ön korrumpálja az európai politikát, s gazdag juttatásban részesíti mindazokat, akik az Ön mestertervének végrehajtói.
Tisztelt Soros (Schwartz) György (George) és Megfordítva Úr! Nagyon kérem, engem ne merészeljen abba a legsúlyosabb inszinuációval felérő helyzetbe taszítani, mintha nem lennék a miniszterelnökünk és rezsimjének kritikusa. Igenis az vagyok, ám Orbán miniszterelnök állításával ellentétben engem mind a mai napig nem méltóztatott korrumpálni, egyenesen visszatartja a jövedelmemet, s nem utalja át a korrumpálásomra szánt összeget. Ezt hogy képzeli Ön?
Igaza van a miniszterelnöknek, amikor Önt „a világpolitika legkorruptabb emberének” nevezi, félreérthetetlenül utalva arra, hogy a mesterterve mögé felsorakoztatott csatlósait, ilyen lennék én magam is, nem részesíti a nekik járó bérezésben. Megjegyzem, az esetemben a kialkudott díj mellett várom a visszamenőleges kamatot, továbbá a kötbért. A bankszámlaszámom amúgy is évek óta pontosan ismert Ön előtt (amikor évekkel ezelőtt átadtam Önnek díszes bőrkötésben, számozott példányként A cion bölcseinek jegyzőkönyveit, akkor csúsztattam a lapok közé a számlaszámomat, ne is akarja ezt letagadni), ezért felszólítom, hogy haladéktalanul, még a mai napon, visszamenőlegesen rendezze felhalmozott tartozását. Ellenkező esetben jogaim érvényesítése céljából kénytelen leszek valamelyik „Fidesz-közeli” ügyvédi irodához fordulni, valamint a Fidesszel boldog nászban egyesült vádhatósághoz.
És ha már tollat ragadtam, szeretném jelezni, hogy az Ön puszta léte remekül jön Orbán Viktor számára. Mert amikor kellett, s a Fidesznek az életben maradása miatt szüksége volt az Ön anyagi támogatására, akkor remekül jött Orbánnak az Ön neve és pénze, s most, midőn saját politikai életben maradása és választói élcsapatának megmaradása a tét, ismét az Ön nevét hasznosítja, mint az emberi küllemet öltött, perszonifikálódott Sátánét, aki egy személyben fenyegeti Magyarországot és Lengyelországot, s aki a pokol legmélyebb bugyrából dróton rángatja miniszterelnökünk kritikusait és bírálóit (csak aztán cseszik őket, minket kifizetni, de ezt már csak én teszem hozzá, lásd a fentieket.)
Végezetül arra kérem, hogy a dekódolás parányit összetettebb műveletére esetleg képtelennek bizonyuló orbáni környezet számára legyen kedves visszahogyismondjamozni a galád módon rejtőzködésre és megtévesztésre szánt és magyarosított Soros nevet az eredeti és mindenki számára kivétel nélkül világosan csengő Schwartz-ra. Ha ezt nem teszi meg, a névváltoztatásról szóló dokumentumot magával Dúró Dórával fogja ledaráltatni a kormány, mintegy mottóként örök időkre a fülükbe zárva elmefilozófiailag minden bizonnyal a legfelkészültebb Fidesz-képviselő, bizonyos Bányai Gábor őszinte csodálatáról, lelkesedő, rajongó odaadásáról és gyermeki áhítatáról árulkodó gondolatsorát: „le a kalappal a darálás előtt”.