Orbán hívők már az amerikai spájzban vannak

Posted by
FTC
>A kovetkezo levelvaltas tortent egy budapesti ismerosom es en kozottem ma. Csak azert kuldom mert velemeny nem egyedul allo, es lehetetlen meggyozni fanatikus embereket. Kivancsi lennek a velemenyedre. Nekem az, hogy egy hulye vagyok pazarolni idomet, energiamat egy ostoba, lehetetlen feladatra. De azert megis …Feri, Washingtonból.
Egy üzenetet itt küldök Jon Voight-tol (Jon Voigt 81 éves színész, Angelina Jolie apja. Annak idején Oscar-díjat kapott a Midnight Cowboy főszerepéért): „A polgárháború óta ez a legnagyobb csatánk.
Akik most örömükben ugrálnak, a rájuk váró borzalmak felé ugrándoznak, mert tudom, hogy a baloldal által az amerikaiaknak tett ígéretek soha nem válnak valóra. A polgárháború óta ez a legnagyobb csatánk. A tisztesség és a Sátán csatája. Igen, a Sátáné. Mert ezek a balosok ördögiek. Korruptak. És szét akarják rombolni ezt a nemzetet. Nem engedhetjük nekik.
Higgyünk Istenben. És harcoljunk Trump győzelméért, mert mindannyian tudjuk, hogy ez a szavazatszámlálás ugyanolyan korrupt, mint ők maguk. Ne adjuk fel, harcoljunk, harcoljunk úgy, mintha ez lenne életünk utolsó csatája!” Mondom, ez az üzenet BUDAPESTRŐL JÖTT.
—————
En ezt feleltem: A legnagyobb csataja az USA-nak a Polgarhaboru ota a Masodik Vilaghaboru volt ahol tobb szazezer Amerikai katona esett el a Nacik es a Japanok elleni harcban. Remelem nem azt akarja mondani ez a szinesz, hogy a mostani “csata” meg veresebb lesz, mint ami 1945-ben lezarult?
————
O: “Ez a színész ” mint írtad azért nem akárki és nem bohóc.
Pontosan tudod ki Ő.
Legenda mar sok évtizede..
Golden Globe és Oscar díjas neves vilaghírü .
Nem mond hülyeséget
Ugyanis a vilagjárvány közepén arra vetemedni amit művelt a Biden féle háttérhatalom az emberekkel akik Trumpra szavaztak és ehhez joguk volt- az egy gyalázat marad akkor is ha el tudják tusolni.
Mert a világ tudja latja ezt az egész irdatlan csalást .
Csak nézd meg kit kedvelnek az emberek 6x jobban mint Bident.
Trump-ot.
Míg Bidennek mindössze 6 millió a követője addig Trumpnak 36 millió ember és csak itt a facen.
Én megnéztem mert kíváncsi voltam kire is adtak le ilyen sok.szavazatot.
Az teljesen életszerűtlen, ha csak ebből indúl ki az ember , hogy olyan valakire szavazzanak ilyen óriási fölénnyel akit 6x kevesebben szeretnek
Arra pedig jóval alatta akit 36 millió ember szeret.
Ez nem normális .
S akkor még a Twtterről nem beszéltem hiszen Trump mindig inkább a Twtterről kommunikált a 4 év alatt.
Ha a csalas kiválóan eltervezett volt akkor is kiderült már most is. A világ amúgy is láthatta mi megy nov 3 óta.
Ez pedig 10 napja.
Gyalázatos amit műveltek
A vilaghírü nagy színésznek igaza van.
Ha erővel is és a bábjukat megteszik elnöknek mert majd így döntenek – még bizonyítékok mellett is – akkor Amerika többé senkit nem oktathat ki demokráciából.
Jó.lenne ha nem raknának egy orbitális csalással az elnöki székbe egy alkalmatlan bábot.
Ezt a Trump szavazók sem hagyják majd annyiban..
Valószínű.
——————–
En ezt feleltem: Semmifele csalas nem volt ami megvaltoztatna a valasztasi eredmenyt. A Trump ugyvedei ezt be is ismertek amikor a biro azt kerdezte toluk: “Onok allitjak, hogy csalas tortent a valasztasban?” Erre az ugyvedek: “Nem uram. Ezt nem allitjuk.” A Trump fizetett ugyvedei. A szinesz valoban remek, de az allitasai felelotlenek, es fanatikusak. (Maskulomben sorold fel, hogy az utobbi 20 evben milyen foszerepet jatszott filmekben, sikeresen?) Trump mar arrol beszelt bizalmasaival, hogy 2024-ben ujra indul. Ha gyozott volna akkor nem indulhatna negy ev utan ismet mert csak ketszer lehet megvalasztva. Az olyan beszed, hogy csalas tortent, hogy az amerikai demokracia meg van fojtva csak az oroszoknak, a kianaiaknak, az iraniaknak az erdekuk. Mert ez a fantazia elterjedese meglazitja a Nyugatot es a demokraciat. Nem veletlen, hogy pont most Kina racsapott Hong Kongra ismet erosen. “… az eletunk utolso csataja.” Hat igen, ezek a sorok jutnak eszembe gyerekkorombol: “Ez a harc lesz a vegso …stb.”
Bocsanatot kerek, hogy igy irok, gepemen nincs ekezet. Ismerosom leveleben azert van, mert kikopiztam a szoveget.
Utoirat. Nem voltam teljesen igazsagos a John Voigt film szineszi teljesitmeny megitelesben. Kikutattam, ezt talaltam:
Voight gave critically acclaimed biographical performances during the 2000s, appearing as sportscaster Howard Cosell in Ali (2001) for which his supporting performance was nominated for the Academy Award, the Golden Globe Award and a Critics Choice Award, and also as Nazi officer Jürgen Stroop in Uprising (2001), as Franklin D. Roosevelt in Michael Bay‘s Pearl Harbor (2001) and as Pope John Paul II in the eponymous miniseries (2005).
Magyar forditas: Voight a kritikusok által elismert alakításokkal szerepelt a 2000-es években, Howard Cosell nevú sportriportert játszott az Ali-ban (2001), ezt a mellékszereplését Oscar-díjra, Golden Globe-díjra és Critics Choice-díjra jelölték. Ő voltJürgen Stroop náci tisztként Felkelés-ben (2001), és ő alakította Franklin D. Rooseveltet Michael Bay Pearl Harbour filmjében (2001) és II. János Pál pápa a a hasonló nevű minisorozatban (2005).
Persze egy szineszt nem politikai szempntbol ertekelunk.