A Fehér Ház után Melanie-t is elveszti Trump?

Posted by

A Sunday Times szerint Melanie Trump számolja a perceket, hogy véget vessen 15 éves “üzleti jellegű” házasságának Donald Trumppal. Ezt közölte a lappal Stephanie Wolkoff, a First Lady korábbi munkatársa. Melanie 2016-ban könyekbe tört ki, amikor kiderült, hogy férje költözik a Fehér Házba. Öt hónapig New Yorkban maradt, csak azután költözött Washingtonba. Arra hivatkozott, hogy közös fiuknak, Barronnak be kell fejeznie az iskolát.

Stephanie Wolkoff szerint már folynak a tárgyalások. Melanie addig nem akar válni, amig Trumpnak lehetősége van hivatalban lévő elnökként megbüntetni őt. Trumpnak és a First Ladynek külön hálószobája volt és házasságuk csupán üzleti jellegű volt – mondta az egykori munkatárs. Hivatalosan az 50 éves Mrs.Trump többször hangsúlyozta, hogy házasságuk nagyszerű. Donald Trump szerint sose veszekedtek.
Christina Previte ügyvéd, aki részt vesz a válóper előkészítésében, azt mondta, hogy valószínűleg ugyanaz fog történni, mint a második feleségtől való válás esetén. Maria Maplesnek megtiltották, hogy a házasságról könyvet írjon vagy negatív interjúkat adjon.

A Guardian karikatúrája: “Álhír. A Fehér Házban nem fog összeesküdni ellenem senki!”