Hadat üzentünk Amerikának

Posted by
Gábor György
>Én és Bárdossy László mélyen egyetértünk Magyarország bölcs miniszterelnökével, valamint mértéktartó és felkészült külügyminiszterével, hogy nagyjából egy héttel az amerikai választások előtt – Bárdossy Lászlótól némileg eltérő módon, egyelőre még csak spirituális formában – hadat üzentek az USA-nak. Az előbbi teljes támogatásáról biztosítva Trumpot, az utóbbi a korrupció minden összefüggésére és tényállására igen érzékeny emberként és roppant mód felkészült külügyérként, a házvásárlásokat akadálymentessé tevő szülői segítség következetességével és egy tengeren száguldó luxusjacht sebességével azon volt, hogy keresetlen szavaival mielőbb felnyissa Biden szemét fiának valamennyi korrupciós ügyletéről.
Mindenesetre Bárdossynak a hadüzenetet követően már nem volt több dolga az USA nagykövetségével, ám van egy olyan sejtelmem, hogy Orbánnak még lesz.
A frontvonal és a hadműveleti terület kialakítása amúgy a Felcsút (Pancho Aréna) – Baku – Asgabat – Biskek – Vuhan – Phnom Penh – Vlagyivosztok arcvonal mentén javasolt.
Persze a már Bárdossy idejében is jól bevált rugalmas elszakadással.