Szerintem Biden 300 elektor felett kaphat

Posted by

Lovas Zoltán

… amíg mi aludtunk, addig az USA-ban a levélszavazatok folytatódó számbavétele után mostanára körvanalazódott Biden nagyarányú, több mint 300 elektoros győzelme, és Trump csúfos kudarca. Utóbbi persze összevissza handabandázik, csalást kiált, és kukacoskodni próbál majd. De saját pártja és az egész ország fokozatosan ellene fordulnak majd. Nem lesz semmiféle háborús helyzet. Trump a hivatalából hátralévő két hónapban még amit tud tönkretesz majd, de aztán vége lesz. Vége az elmúlt 4 év rémálmának. Sok szempontból valóban új világ kezdődik. Magyarország ura a jövőben nem számíthat arra a féle gonosz erőre, amire eddig…
(a CNN és a SkyNews számaiból egyértelmű, hogy hol hány levélszavazat van még, és hogy a még hátralévőkből a bennük lévő kb 66 %-os demokrata szavazatfölény miatt kinek mennyi lesz a végére… A még nem végleges eredményű államokból Trumpnak csak Alaszkára és talán Nevadára van esélye… mindenhol másutt elveszíti a választást… Bidennek a végén 305-320 elektora lesz…)
CET 7:30, Georgiában már csak 23 ezresre szűkült Trump előnye. Még kb 90 ezer levélszavazat nincsen kinyitva. Ebből kb 60 ezer Biden szavazat lesz… Georgia is el fog szállni Trumpnak, és az ottani 16 elektor is megy Bidenhez. A SkyNews és a CNN folyamatosan adja az élő georgiai képeket a szavazatok bontásáról… hamarosan végképpen és hivatalosan túljut Biden a 270-es határon… nemcsak az elemzésekben.