Terror a szomszédban

Posted by
Kovács Tamás
>Az eddigi információk szerint négy ember halt meg, és legalább tizennégyen sérültek meg, miután Bécs belvárosában hétfő este több helyszínen történt lövöldözés. Ez a rettenetes hír ismét gondolatokat ébresztett bennem, hogy mikor ébred fel a magyar politikai elit, mikor jönnek rá arra, hogy egységesen kell fellépni a terrorizmus ellen és nem azt nézni, hogy mi a jó a pártjának!!!
A magyar népben van egy egészséges életösztön, védelmi reflex, realitás érzék. Nem vagyunk elvakult ellenségkeresők, sem előítéletes idegengyűlölők, de nem vagyunk naiv, érzelgős álmodozók sem. Óvatos duhaj, tán ez illik ránk a leginkább. Ezért van nekünk erőnk a mostani helyzetben megvédeni a határainkat, és ezért támogatnak ebben más közép-európai országok is.
Európa nyugati felét valahogy föl kell szabadítani a frusztráció alól, ha azt akarjuk, hogy földrészünk képes legyen megvédeni magát, a területét, a kultúráját, a gazdaságát és minket, európai embereket. El kell hinnie a nyugati embernek is végre, hogy bármi rosszat tett is, sokkal több nagyszerű dolog van a listáján…..!
És ebben a migráns kérdésben vannak olyanok, akik nem a magyar nemzet érdekeit, hanem a saját és hataloméhes párttársai érdekeit védik.  Nem tudom mikor jönnek rá, hogy az ellenzékiség nem ellenségesség, gyűlölködés, hanem a magyar emberek javára történő, a mindenkor regnáló kormányt ellenőrző, számon kérő tevékenység, valós problémákban, és nem szégyen egyetérteni kiemelt nemzeti kérdésekben a hatalommal!.
Jó lenne ha a jobboldal és az ellenzék egységesen fellépne a terrorizmus ellen, és ennek komoly hangot is adnának, megosztás helyett összefogás jellemezné a magyar politikai elitet legalább ebben a kérdésben, mert a magyar emberek nem kérnek ebből, és ezt mindkét oldalnak tudomásul kell venni!!! Európában Londontól indult és már itt van 250 km-re tőlünk, innen már egy kis ugrás Budapest!! Ébresztő magyar politikusok mindkét oldalon!!!