Mikor fogunk már tudni valamit az elnökválasztásról?

Posted by
(Washingtoni tudósítás)
Minden közvéleménykutatás szerint országosan Joe Biden vezet. De a választás az úgynevezett csatatér-államokban dől el. Nézzük meg, hogy mikor zárnak a szavazó helyiségek a választás napján.

A korábban leadott : Szeptember 24-től lehetett szavazni. November 3-án számolják meg ezeket

Mire számíthatunk: A szavazás lezárul: 8 p.m. EST. Magyar idő szerint szerdán hajnali 2 órakor. (6 óra különbség). Elsőként a korábban leadott szavazatokat számolják meg. Az összes szavazat megszámlásával a korábbi választásokhoz hasonlóan,  éjfélre, magyar idő szerint reggel 6-ra végeznek.

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása Oct. 19-én kezdődött, összesítésük  Nov. 3-án kezdődik

Mire számíthatunk: A szavazás lezárul: 7 p.m. EST. Magyar idő szerint hajnali 1-kor. Az egyes megyékben különböző módon dolgozzák fel a már beérkezett és az új szavazatokat. Arra számítanak, hogy magyar idő szerint reggel 6-ra megszámlálják a szavazatok többségét.

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása: A nagyobb megyékben a feldolgozás október 22-én kezdődött, a kisebbekben 31-án. A kedden leadott szavazatokat aznap megszámolják.

Mire számíthatunk: A szavazás lezárul: 9 p.m. EST. Magyar idő szerint hajnali 3 órakor. A legtöbb megye közzé teszi a korábbi eredményeket. Texasban is általában lezárul éjfélig (magyar idő szerint reggel 6-ig) a szavazás.

A levél szavazatoknak november 12-re kell beérkezniük

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása: szeptember 29-én kezdődött, számlálásuk megkezdődik november 3-án. De értelemszerűen csak november 12 után ér véget.

Mire számíthatunk: A szavazás lezárul:  7:30 p.m. EST. Magyar idő szerint hajnali 1.30-kor Általában aznap végeznek, de 4-re is maradhat megszámolni való.

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása:  október 6-án kezdődött. Noverben 3-án megszámlálják az addig beérkezetteket, a többit november 13-a után

Mire számíthatunk: A szavazás lezárul: 7:30 p.m. EST. Magyar idő szerint hajnali 1.30-kor  A szavzás eredményét ebben az általában a választás utáni napon teszik közzé. Tehát szerda reggel még nem lesz meg.

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása: Feldolgozásuk október 20-án kezdődött

Mire számíthatunk: A szavazás lezárul:  9 p.m. EST. Magyar idő szerint hajnali 3 órakor. A levél szavazatok és a frissen leadatok állásdát folyamatosan közzéteszik. De az államban általában a választás napja után is nagy mennyiségű megszámlálatlan szavazat marad.

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása: November 3-án számlálják meg ezeket.

Mire számíthatunk: A szavazás lezárul:  9 p.m. EST.Magyar idő szerint hajnali 3 órakor. A szavazatok számlálása várhatóan még november 4-én is tart.

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása: November2-án és  3-án számlálják meg ezeket.
Mire számíthatunk: A szavazás lezárul:  9 p.m. EST.Magyar idő szerint hajnali 3 órakor. Michiganben úgy számítják, hogy a szavazaokat november 6-ra számolják össze. expects to finish counting by Nov. 6.

A korábban leadatok szavazatok feldolgozása: november 3-án megszámlálják őket

What to expect: 8 p.m. EST. Magyar idő szerint szerdán hajnali 2 órakor Az egyes megyék november 4 és 6-a között teszik közzé az eredményeket. A számlálás így csak november 6-án fejeződik be.

Szóval, ezek a kulcsfontosságú csatatér-államok. Látható, hogy jó darabig nem lesz végeremény. Az utolsó dátum november 13. Ekkor derül ki, mi volt Ohio állam levél szavazataiban.