Miért nem vállalják nevüket a mai nyilas publicisták?

Posted by
Gábor György
>Nagyjából egy hónappal ezelőtt megírtam, miért nem állok szóba a Magyar Nemzettel. Ezt ma csak megerősíteni tudom, azzal a „parányi” kiegészítéssel, hogy a keresztény-nemzeti kormány agyontámogatott, félhivatalos és a keresztény-nemzeti miniszterelnök kedvenc lapja, amely önmagát „polgári lapnak” szereti csiklandozni (bruhaha) egy echte náci (nemzetiszocialista) cikket közölt, amelyet álnévvel hozott le a heroikus bátorságáról messze földön híres szerkesztőség.
Aztán mára a rendőrség megnevezte a valódi szerzőt és a náci cikk megjelentetéséhez engedélyt adó főszerkesztőt.
Egyetlen problémám maradt az érintett cikkel. Nem az, hogy náci (nemzetiszocialista), mert az ilyen cikkekhez már hozzászokhatott a „polgári lapot” és más kormányoldali médiát fogyasztó keresztény-nemzeti, polgári olvasóközönség, beleértve a keresztény-nemzeti miniszterelnököt és a kormány valamennyi tagját. Hanem az a bajom, hogy a példaképül szolgáló egykori náci és nyilas publicisták nem álnéven uszítottak, hanem nevüket büszkén vállalva, s a náci és nyilas propagandát saját szépen és egyre fényesebben csengő nevük alatt fejtették ki.
Ezek a nyakig beszari nagypofájú „polgárok” a keresztény-nemzeti hatalom simogató takarásában és szélárnyékában viszont álnéven teszik ugyanezt, miközben – gondolom – a szennyért járó honort a saját nevük alatt futó Bt. nevére utalja a szerkesztőség könyvelője. Amúgy pedig az álnév alatti publikálás egyértelműen jelzi, hogy a cikk szerzője, Szikszai Péter testvér pontosan tudta, hogy mit művel, s hogy miért jobb, ha a nevét felcseréli egy nem létező névre.
Címkép: Szikszai Péter