Ki a nyavalya az a Zummer Fülöp?

Posted by

Kiderült, hogy ki írta azt a magyar média eldurvult közegében is kirívó, “A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése” című cikket idén áprilisban, amiben a független képviselőt, a Párbeszéd társelnökét undorító, fertőzést fröcskölő lényként mutatták be. Az álnéven publikált írás így kezdődött:

“Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből. Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe. Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait.”

Szabó Tímea most közzé tette a feljelentése után elindult rendőrségi nyomozás hivatalos eredményét. Eszerint a Zummer Fülöp álnév azt a Szikszai Pétert takarja, aki hosszú ideje vezető pozíciókban szolgál a kormányzati propagandamédiában. Itt van Szabó tímea írása erről:

A rendőrség azonosította a Magyar Nemzet náci cikkét álnéven író kormánypropagandistát!
Pár napja megírtam, hogy pert nyertem a Magyar Nemzettel szemben az emberi méltóságot durván sértő cikk miatt. A személyiségi jogi perrel párhuzamosan feljelentést is tettem az ügyben, és úgy tűnik, a rendőrség meg is találta a kormánypropaganda lapjaiba Zummer Fülöp álnéven írogató „bátor” „újságírót”: valódi neve Szikszai Péter.
Jegyezzük meg ezt a nevet és ezt az arcot! A rendőrség nyomozása alapján ő az, aki a 21. században le meri írni, sőt az Orbán Viktor kicsit sem keresztény kormánya által finanszírozott lapban megengedik neki, hogy leírja azt egy politikai ellenfeléről, egy édesanyáról, hogy „a háttérhatalom biológiai fegyvere”. A cikkben leírt jelzőket utoljára a náci időkben használták zsidó honfitársainkra, és sajnos tudjuk, az hova vezetett. A rendőrség továbbá megnevezte a cikk megjelenésére engedélyt adó szerkesztőt is: dr. Toót-Holló Tamást.
Az írás megjelenése után egyébként ismeretlen tettes ellen tettem feljelentést, de a rendőrség elvégezte a munkáját, megtalálta az elkövetőt, és becsületsértés vétsége miatt a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz utalta az ügyet.
Szikszai Péter neve nem ismeretlen Orbán Viktor propagandagépezetéből. A Magyar Nemzeten kívül dolgozott a HírTV-ben és az Echo TV-ben vezérigazgató-helyettesként, illetve a Magyar Időkben főszerkesztő-helyettesként is.
A rendőrségnek köszönöm a munkát, remélem, Szikszai megkapja méltó büntetését!
Én addig is folytatom az igazságtalansággal, a lopással és az elnyomással szembeni harcomat. Ettől a Szikszai-féle embertelen és gyűlölködő írások kicsit sem fognak eltántorítani.
Címkép: Szikszai Péter