Jelentés a Facebook világából: trollok márpedig vannak

Posted by

Szekeres István
>!Az október 23-i SZFE-tüntetésről sok fotó jelent meg a neten. Nyilván látta Tibor Mészáros is, de az alábbi kommentet írta (betűhíven közlöm):
„kb: 3.000 de,mindegy sétáltak egy jót. Máma jól fognak aludni. Főleg a 80% őregek akik ott vóltak. Ennyi. Nem több”

Felvetettem, hogy láthatóan a többszöröse lehetett, a fotók alapján.Nem késett a válasz: „fotók? Alapján megtudod számolni? 100 emberről csinálok 10-más más beállású képet és 10.000 nek látod.”Itt azonban jól láthatóan nem más beállításról volt szó. De ráhagytam azzal, hogy azért nézze meg az itt is mellékelt fotókat.Megérkezett Erika Kosak, akik nagy mellénnyel rám támadt:„dk-s Szekeres bàcsi! Mi a problémàja? Nem elég a nyugdíj?...”Hogy ez hogy jutott eszébe?De hát amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten:„Kishugom. Elég a nyugdíjam, egész életemben keményen megdolgoztam érte. Egyetértek a fiatalokkal, és szívből szurkolok nekik. Téged pedig sajnállak, hogy nem volt gyerekszobád. Nincsenek eszményeid, csak majmolsz valamit. Jobbulást!”

Troll Erika nem hagyta annyiban. Lehet, hogy a DK-ban vállalt tagszervezési munkát, mert csak dk-zott:„Milyen szabadsàgot akarnak?? Hogy, mi legyen a tananyag? A vilàgban hol, melyik egyetemen szabjàk meg a diåkok, hogy mit tanuljanak??!! Ràadàsul, hogy ki tanítsa ôket! Mondjon egyet! dk-s bàcsi! Egyértelmû, hogy szegényeket a magàhoz hasonló, politikailag bukott emberkék próbàljàk bepalizni. Vagy, ezek mind az ilyenek unokài…..”

Már csak annyit jegyeztem meg, hogy nem lehetek politikailag bukott „emberke”, mert soha nem politizáltam.A FB névjegyemben szerepel, hogy a Népsport/Nemzeti Sport főszerkesztője voltam. Aki ismer, tudja, hogy nem politikai kinevezett. 1989-ben (már a rendszerváltás előszeleként) a sportfőhatóság (Országos Sporthivatal) lehetővé tette, hogy a szerkesztőség megválassza a főszerkesztőt. Engem tehát a kollégáim választottak meg.Ha a FIDESZ-ben vezető lennék (nyilván nem leszek), az ilyen trollokat leállítanám, mert ártanak a pártjuknak.