Bolondok Háza

Posted by

Adorján
>Már megint késett a házfelügyelő. Ha annak idején aktív koromban egy munkatársam sokadszor ennyit késett volna munkahelyéről, még élő kollégáim a megmondhatói, hogy mit is tettem volna. De ez a mostani, felfuvalkodott jókor volt jó helyen megteheti minden következmény nélkül, pofátlanul rendszeresen késik erről a munkahelyéről!

Az ellenzék napirend előtt a legsúlyosabb helyzetről beszélt, a járvány agyonhallgatását említve. Már ami a teszteléseket és a valós számokat illeti. Sajnos nagyon sokan meghalnak, más országokban még többen, mint idehaza- válaszolt, miként Weöres mondaná, a „Sehallselát Dömötör buta volt, mint hat ökör”.

Az idősek gondozási várólistáinak titkosításáról is szóltak a kormány által ocsmány módon libernyákoknak tituláltak. Erre a közéleti réten várakozó okostojás Gyurcsányra mutogatott megint, mint aki elvette a nyugdíjasoktól a pénzt. Csakhogy az interpelláció nem erről szólt. Parlamenta, azonnali kérdések csinn – bumm cirkuszával. Az illiberális államépítő hős képviselők kommunikációs látványtervezéseinek árokásó módszerei kikényszerítették az ellenzék olyan magatartását is, mely sokadszor hagyott maga után kívánnivalót.

Tegnap sem volt ez másképp.A balhé ismét megtörtént. Krumpli királyozták a kormányfőt, aki a neki feltett kérdésekre szokás szerint azzal az ótvaros pökhendiséggel válaszolt, amely még a levezető elnök arcán megjelenő grimaszok tanúsága szerint is elégedettséggel töltötte el a frakció fegyelemtől zsibbadt, még jelenlévő hős képviselők ábrázatát. https://www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/videos/662431657809810/

Bolondok háza volt tegnap a parlamentben! A koronát minderre aztán föltette az, hogy főbírónak választottak példátlan módon egy olyan személyt, aki sohasem volt bíró! Az igazságszolgáltatás ebbéli megcsúfolását leginkább egy volt bíró írásából tudjuk nyomon követni: https://24.hu/belfold/2020/10/17/varga-zs-andras-kurai-elnok-orban-polt-biroi-fuggetlenseg-Befejezésül, tegnap a parlamentában, a majdnem tettlegességig fajult helyzetben bizonyítást nyert, hogy nemcsak a vírus okozta fenyegetettség sújtja hazánkat, de annál már sokkal régebb óta a társadalmi megosztottság is, amely még a Covid19-nél is veszélyesebb lehet a magyarokra. Ezt tanúsították a képviselők!

Adorján blog

Címkép: Halász Géza gifje