Tíz mondat a farkasról

Posted by

Ahol elkerülhetetlen, hogy farkasszemet nézzek, ott hülyeség sunyítani. (Verebes István rendező, Vasárnap, 1994. augusztus 28.)

Az igazi Farkas Péter púpos, pattanásos, ketrecben tartjuk, és időnként én nyilatkozom helyette. (Farkas Péter birkózó olimpiai bajnok, TeleSportLap, 1996. július 6.)

Én olyan magányos farkas vagyok, akit ismernek. (Kupa Mihály volt pénzügyminiszter, Magyar Hírlap, 1998. augusztus 22.)

A Fidesz a legéhesebb farkas. (Eörsi Mátyás SZDSZ-politikus, Heves Megyei Hírlap, 1999. június 14.)

Német, angol és magyar kereskedelmi csatornák a főbb vevőink. A földevő emberünket, az állva alvó remetét, a farkasfejű nőt és a patkány rágta gyereket tucatnyi tévéállomás megvásárolta. (Gellért Alpár bukaresti tévészerkesztő, Magyar Nemzet, 2001. január 6.)

Mondás mondásnak farkasa. (Mohácsi János rendező, Népszabadság Online, 2012. október 2.)

Az LMP igyekszik egyenlő távolságot tartani a Piroska és a Farkas között. (Ujlaky István tanár, Népszava, 2012. október 10.)

Farkasvakságban szenvedtünk, csak a saját közösségünkben mozogtunk, beleértve a miniszterelnök-jelöltet is. (Mesterházy Attila szocialista politikus, Népszava, 2014. április 14.)

Egészen addig számítok Farkas Flórián munkájára, amíg ennek jogi akadálya nincs. (Orbán Viktor miniszterelnök, YouTube.com, 2015. december 15.)

Farkas Flórián lophat, amennyit csak akar, amíg a Fidesz azt gondolja, hogy szavazatokat hoz neki. (Hadházy Ákos LMP-politikus, Népszava, 2017. május 26.)

Szerkesztette: Zöldi László