Annak a Fidesznek a pártja, amelyik nem lop

Posted by

Márky-Zay Péter
>Nehéz feladvány a becsületes magyaroknak a korrupt pártállam leváltása: teljesen más ideológiájú és vérmérsékletű embereknek kell egységbe tömörülni, eltérő ambíciókkal és indulattal egy közös célért dolgozni. Lassan három éve vállalok millió támadást és személyes konfliktust abban a hitben, hogy ami Vásárhelyen sikerült, egyszer összejön országosan is, és akkor elérjük, hogy gyermekeink itthon boldoguljanak és városaink szabadon fejlődhessenek.

A rengeteg hazug rágalom mellett saját közösségemben és városomban is megkapom AZ EGYETLEN KIFOGÁST, AMI ELLEN NEM LEHET VITÁT NYERNI: “TE ÖSSZEFOGTÁL EZEKKEL!””Összefogtál a rasszistákkal, cigányokkal, szemkilövetőkkel, antiszemtitákkal, melegekkel, homofóbokkal, régi vagy új tolvajokkal és ügyeskedőkkel – csalódtam, Te sem vagy különb!”

Lehet-e összefogni a pártokkal és kritizálni őket, segíteni nekik és rávenni őket önérdekeik feladására? Lehet-e erőszakosan követelni tőlük az előválasztást, majd kampányolni az előválasztás nélkül kiválasztott, nem ideális jelölt mellett? El lehet-e ítélni a rasszizmust és kiállni Bíró László mellett, a korrupciót és könnyezve szeretni a néhai Bogdán Lászlót? EZT ÉN SEM TUDOM, de úgy érzem, hogy ha ezt nem próbálom meg, akkor 2022-ben ismét Orbán Viktor lesz a miniszterelnök, újabb országoknál leszünk szegényebbek és korruptabbak, és újabb százezrek távoznak ebből az elöregedő és gyűlölködő országból.

Most nem szabad veszekedni: sem az ellenzéki pártok összefogás nélkül, sem a függetlenek pártok nélkül nem hozhatják el mindannyiunk szabadságát. Akadnak, akik PÁLINKÁS JÓZSEF pártalapítását, konzervatív-liberális, Fidesz-árvák szavazataira pályázó Új Világ Néppártjának megalakulását az ellenzéki térfél további szeletelésének látják – én nem. Az Azonnali tudósítását pontosítanom kell: Pálinkás Józseffel többször egyeztettünk és nekem is megvolt a lehetőségem a belépésre, én azonban a városvezetés mellett még mindig a pártok és civilek összefogásában látom a legfontosabb feladatom. Szeretnék ugyanakkor minden ellenzékit megnyugtatni: Pálinkás József őszintén elkötelezett demokrata, pártja a Fideszben már csalódott, de a létező ellenzéki pártokra mégsem szavazó bizonytalanok szavazatával az ellenzéket erősíti.

Az összefogásban ők képviselhetik azt a “Fideszt, amelyik nem lop”, egy hitelesen konzervatív erőt. Pálinkás József miniszterelnök-jelölti indulását és a párt 106 előválasztásba történő jelölt-delegálását is örömmel vettem: Mindenhol az előválasztáson egyszer már GYŐZTES JELÖLTEKET KELL TÁMOGATNUNK A FIDESZ JELÖLTJEI ELLEN – CSAK ÍGY LEHET MEG A KÖZÖS GYŐZELEM!(Fontos: a KORRUPCIÓ elleni leghatározottabb fellépés természetesen kötelező része a közös programnak, eléréséhez tiszta jelöltek és közös győzelem kell.)