Undor és szégyen

Posted by

Jótündér
> Amikor Szarka Gábor ezredes szigorúan megtiltja az SZFE munkatársainak, hogy együttműködjenek az egyetemfoglalókkal, törvényt sért. A kancellárnak nincsen együttműködés-tiltási joga, a 2011. évi CCIV. törvény 13/A paragrafusában ilyesmiről nincs szó. A pszichopata Vidnányszky Attila totális hatalmat akart szerezni, ezért a pszichopata Palkovics kitalálta, hogy kiszervezik az egyetemet az államból, kicsit beleírnak a törvénybe, és rájuk küldenek egy pszichopata gépesített lövészt, aki pontosan úgy vigyorog, mint egy kannibál sorozatgyilkos vacsora előtt. Mindenki tudja, hogy így van, mindenki, kétharmaddal, négyötöddel, hatheteddel a karosszékedbe is beülhetnek,  kivehetik a kezedből a távkapcsolót, mert ők a Russia Tomorrow-t akarják nézni, és már eszegetik is a sós mogyoród. 

    Én itt viccelődöm, de azok a gyerekek ott a Vas utcában már a jövőjükkel játszanak, és mi nem fogunk odamenni, nem fogunk erőt mutatni, nincs is mit, maximum arra lesz majd erőnk, hogy amikor Gyurcsány Feri megint elbődül, hogy ő egyszer majd seggbe fogja rúgni ezt a Szarkát, akkor írunk egy szép publit, hogy hát ilyet nem lehet, az nem jogállam, a jogállam az pont az, hogy eltűrjük, hogy fasiszta pszichopaták tegyék tönkre a tehetséges magyarokat és közben nyomatjuk a kicsi mániáinkat és keveseljük a lájkokat.  Na, én nem fogok írni semmit,  tőlem a Gyurcsány akár kétszer is seggbe rúghatja ezt a Szarkát, engem nem érdekel. De, tulajdonképpen érdekel, rúgja seggbe háromszor. 

    Szarka nem jár színházba, nem is tudja, hogy mi az, nem is nagyon érdekli. Őt megbízták azzal, hogy az Aschert, az Enyedi Ildikót és a Székely Gábort cserélje le pár névtelen, tehetségtelen senkire, hogy végre ne a zsidó Hamletet tanítsák ezeknek a kölyköknek, hanem valami szép Wass Albertet, a többi az nem az ő reszortja, őt ölni tanították, nem kultúrára. 

    Felfoghatatlan, ami most történik. Bagossy, Székely Kriszta, Fullajtár, Zsótér, Rába Roland írják a kétségbeesett levelüket, a gyerekek ott állnak a lassan elsötétedő egyetemen, szemben a hatalommal, és az ország fele azt szeretné, ha eltaposnák őket. Mélységes undort érzek, tehetetlenséget és szégyent. 

https://orulunkvincent.blog.hu/