Homoszexuális Fideszesek

Posted by

Márky-Zay Péter
>MI A VÁLLALHATATLAN? KIMONDANI A NYILVÁNVALÓT, VAGY HOMOSZEXUÁLIS KDNP-SKÉNT BUZIZNI ÉS GYŰLÖLETET SZÍTANI?

Az ATV tegnapi cikkében annak a nyilvánvaló és értéksemleges ténynek a kimondását minősíti vállalhatatlannak, hogy a legnagyobb hazai párt soraiban vannak legtöbben a homoszexuálisok (ez természetes, de sajnos az eddig előkerült ügyek alapján a pedofilek is).

Múlt héten a Fidesz cinikus melegellenes gyűlöletkampánya miatti felháborodásomnak egy Facebook-bejegyzésben is hangot adtam (azt érdekes módon nem hozta le egyik médium sem…). Akkor egy Vona Gábornak eljuttatott bizonyítékra hivatkoztam, de mindezt közszereplőkkel beszélgetve nekem is több forrás megerősítette. Tavaly Washingtonban például egy sok évig hazánkban élő beszélgetőtársam elárulta, hogy az egyik, azóta is HANGOSAN BUZIZÓ KERESZTÉNYDEMOKRATA POLITIKUS hátsó fertályából egy alkalommal éppen egy általa személyesen ismert sebésznek kellett egy játékszert eltávolítania…

A kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat. Szerencsére a magyarok igenis toleránsak az eltérő szexuális orientációjú emberekkel, Vásárhelyen még a Fidesz által gyermekekkel kapcsolatos pozíciókra kinevezett melegeket sem kritizálta senki. Ahogy a kommunista ügynökakták nyilvánosságát sem azért követelem, hogy az érintetteket kiközösítsük, hanem hogy senkit ne lehessen a múltjával zsarolni (sajtóban is leközölten III/3-as előéletű fideszes politikusokat is rendszeresen újraválasztanak, elfogadva a múltjukat), ugyanúgy számomra elfogadhatatlan, hogy egy másságát titkoló közszereplőt ezzel bárki zsarolhasson.

Egyelőre a számos meleg politikus közül alig akad, aki nyíltan vállalta volna homoszexualitását. EGY OLYAN TISZTESSÉGES, MINDEN EMBERT ÉRDEMEI ALAPJÁN ELFOGADÓ MAGYARORSZÁGOT SZERETNÉK, AHOL A FIDESZES POLITIKUSOK IS SZABADON, FÉLELEM NÉLKÜL FELVÁLLALHATJÁK HOMOSZEXUALITÁSUKAT.

Címkép: Falfestmény Thébában