Törődött

Posted by

Lendvai Ildikó

>A miniszterelnök törődik velünk.Tudta, hogy nehezen bírjuk ki péntektől péntekig a rádiós megszólalására várva, ezért szombat este interjút adott a köztévének. Hitvány rágalom, hogy nem mondott semmit.

Először is kifejtette, hogy ő már sokkal nyugodtabb a járvány felől, amióta megvolt a nemzeti konzultáció. Valamiért úgy érezte, hogy ez minket még nem nyugtat meg teljesen, ezért azt is bejelentette, hogy Novák Katalin a családok érdekében miniszter lesz. Tárca nélküli, az marad a főnöknél. A családok talán jobban örültek volna a családi pótlék emelésének, de már ez is csapás a vírusokra. Tuti, hogy holnapra megfeleződik a közel ezer napi esetszám.

De a lényeg az volt, hogy “van olyan haditerv, ami működőképesen tartja az országot.”Kitaláltam, hogy mi az. Szerintem vásárolunk párszáz tankot a koronavírustól. Ez eddig mindig bejött, ha le kellett csendesítenünk valakit, aki nem akart a kormány barátja lenni.. .

A szerkesztő megjegyzése:

“Tuti, hogy holnapra megfeleződik a közel ezer napi esetszám.” – írta Lendvai ildikó. És íme: A szombati 916 után vasárnap 484 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést.

Címkép: Orbán interjút ad a közmédiának