Az a tetű!

Posted by

feketejud

Sziasztok! A kislányom karján tegnap este megjelent egy ilyen piros folt. Nem viszket neki, de azért elég furcsa. Szerintetek mi lehet?

Kommentek:

— Szerintem rüh. Egy ismerősöm mondta, hogy az egyik ismerősének az volt és az pont így nézett ki. Vagy nem pont így, de majdnem.

— Hülyeség, a rühnek nem ilyen a formája és durván viszket.

— Én múltkor hallottam a játszótéren, egy nő mondta, akit nem ismerek, de láttam már máskor is a téren, hogy nekik is volt ilyen, azaz nem teljesen ilyen, inkább háromszög alakú dudorok, de valami hasonló formában. Az tetű volt. Állítólag lemásznak a bőrre is és így csípnek, mint a képen. Meg azt is hallottam, hogy egy új tetűfajta jelent meg, és ezek már nem a hajban szeretnek lenni, hanem inkább a végtagokon. Nagyon durva.

— Baromság.

— Na jó, a személyeskedést nem kell elviselnem, léptem.

— Ebben nem volt személyeskedés, csak ténymegállapítás. Orvos a férjem és azt mondja, ez baromság.

— Aha, jó kis orvos lehet a férjed, ha ítélkezik!

— Lehet, hogy állatorvos. hehe.

— Jesszus, sose értettem azokat, akik a fb-on kérnek segtséget. Aztán meg csodálkoznak, ha megtörténik a baj!

— Nemá. Minden marhasággal a kórházba? A testvérem cimbije is doki, állítólag a korona miatt most mindent, amibe nem patkolnak el, valami kamu orvoshoz küldik, aki basszus beöltözik fehérbe és kamu recepteket ír. Elég durva bazzeg, de szerintem lehet kamu, de lehet, hogy van valami. Vagy nincs. Franc tudja. A múltkor be kellett mennem a körzetihez, de valami idegen csávó ült ott, aki azt se tudta, mit szedtem korábban. Szerintem kamu.

— Ha leírod még egyszer, hogy kamu, feljelentelek.

— Szerintem ez csak meleg kiütés, a fiamnak is pont ilyen volt, nyugi, ne menj sehová. Lazulj le!

— Mi az, hogy nyugi? És ha nem az, és baja lesz?? Micsoda felelőtlenség!! Az ilyenek miatt tart ott az ország, ahol tart!

— Hol tart?

— Ugyan már, a szomszédnak pont ilyen volt, csak kicsit más színű és formájú. Ő is túlélte. Nem kell minden marhaságért hisztizni. Na ezért kéne a katonaság, hogy végre rendet tanuljanak ezek a nyámnyilák! Puhapöcs banda.

— Ő egy lány.

— És? Nők is mehetnek katonának!

— Szerintem allergia vagy ekcéma, cseréljétek le mosódióra a mosóport, ökovízre és biomosógépre és meglátjátok, helyre fog jönni! Írj privit és segítek, van egy szuper mosódiós tippem!

— Engem is érdekel!!

— Megosztanád nyilvánosan is? Ez biztos valami hülye MLM.

— Szerintetek mi lehet az anyukával? Még semmit nem válaszolt.

— Én úgy látom, törölte magát. Komolyan, az eszem megáll! Ide jön, kérdez valamit, aztán lelép. Na így segítsen legközelebb az ember!

https://feketejudit.wordpress.com/ ( Fekete Judit játszótere)