Csalárd barát

Posted by

 Szürkenyúl

>A koronavírus miatti gazdasági válság minden országot érint, az okosabbak igyekeznek segíteni a vállalkozásokat, munkájukat elvesztőket, a családokat. Így tesz Magyarország is! A buta francia kormány például két évre meghosszabbítja a koronavírus miatti bértámogatást a rászorulóknak. Úgy kell nekik! A magyar kormány sokkal költséghatékonyabb megoldást talált!

Új kormányrendelet van születőben! Kormányunk példaértékűen, kifejezetten gyorsan reagált a családokat hátrányosan érintő gazdasági válságra. Olyannyira, hogy, mint azt az igazmondásáról hírhedt propaganda TV-kből tudhatjuk, tegnap még dübörgött a gazdaság, Európában a magyar gazdaság mindenki előtt járt, ma meg már törvényhozóink harcba szálltak a munka nélkül maradt dolgozók, tönkrement vállalkozások érdekében. Ezt teszi az állandó harckészültség!

A mi vezetőink málhazsákban alszanak, hogy időben le tudjanak csapni a hazánkra mindenhol leselkedő libernyákokra. Arról már nem is beszélve, hogy még Novák Katalint is megkerülve, családbarát megoldást sikerült találni. Pestiesen szólva, ez nem semmi! A magyar anyák, kisanyák, kismamák, nagymamák, és egyéb anyák megmentőjét – Teréz anya, ha élne, lába nyomába nem léphetne – kikerülve, és megelőzve olyan megoldást találtak, amire az egész világ, mit az egész világ, még a földön kívüliek is felfigyeltek!
Csak emlékeztetőül, hogy kormányunk eddig sem aludt, rendelet írja elő, hogy a gyerekek kötelesek eltartani nyugdíjas szüleiket. Már ez is megmutatta, ha gondoskodásról, az állampolgárok, a családok megsegítéséről van szó, Magyarország kormányára lehet számítani.

Kormányunk felnőtt az előtte álló feladatokhoz, nyár ide, Adria oda, első a haza! Csak találjanak haza. Az új rendelet nem hagy kétséget a felől, hogy kormányunk mindenre, és mindenkire odafigyel. (Senki nem menekülhet!) Az új, 21. századi rendelet szerint, korunkat, és az egész világot megelőzve, 2021. január elsejétől a nyugdíjas szülők kötelesek lesznek eltartani munkanélküli gyerekeiket, azokat, akiknek tönkrement a vállalkozásuk, azokat, akiknek van munkájuk, de nem tudnak belőle megélni, az ukrán nyugdíjasokat, Magyarország kormányát, szóval mindenkit.

Kitartás emberek! Már csak 4 hónapot kell kibírni, de aztán itt lesz a Kánaán.
Még nem lehet hátra dőlni, tudja ezt az Orbán csalá(r)d barát kormányunk is! A közeljövőben már csak módosítani kell a már meglévő, és sikeresen, hogy máshogy, működő rendeletet. A gyerekeknek már nem csak a nyugdíjas szüleiket lesz kötelező eltartani, hanem a még nem nyugdíjas, de keresőképteleneket is. Mi ez, ha nem családbarát gondoskodás?
A következő, lehet az lesz, hogy a szomszédok is kötelesek lesznek eltartani egymást.
Ahogy a kormány szlogenje mondja: mi senkit sem hagyunk az út szélén!
Remélem, a fentiekből mindenki előtt világos, NER-keresztény kormányunk gondoskodása (sajnos) nem ismer határokat!
A legújabb családbarát rendelettel a kör bezárult! Megszületett a világon egyedülálló családbarát rendeletegyüttes! A szülők eltartják gyerekeiket, gyerekek eltartják szüleiket. Korra, és nemre való tekintet nélkül. Ezt csinálja utánunk valaki!
Nekem erről egy vicc jut eszembe. Tiszta alsónemű csere a Szovjet Hadseregben. Szergej cserél Ivánnal…

https://szurkenyul.blog.hu/