Újabb nagy lépés a 2022-es győzelemhez

Posted by

Márki-Zay Péter

>Megnyugodhat a választóknak az a 20-25%-a, aki eddig csak azért nem szavazott a közös ellenzékre, mert Gyurcsány visszatérésétől tartott: Gyurcsány Ferenc maga jelentette ki (talán nem is először), hogy nem fog semmilyen közjogi pozíciót elvállalni. Nem lesz miniszter, miniszterelnök, köztársasági elnök, stb.

A FIDESZ 10 éve a Gyurcsány-kormány elszámoltatásának ígéretével nyert KÉTHARMADOT – csak két oka lehet annak, hogy még ezt a legfontosabb ígéretét sem tartotta be:1. Semmilyen bűncselekmény, visszaélés, korrupció nem történt 2002-2010 között 2. A Fidesz és váltópártjai nagykoalícióban lopták meg a magyar nemzetet az elmúlt 30 évben, ezért tettestársként nem számoltatták el egymást. AKÁRMELYIK IS AZ IGAZSÁG, A FIDESZ SEMMILYEN SZEMREHÁNYÁST NEM TEHET AZ ÖSSZEFOGOTT ELLENZÉKNEK GYURCSÁNY SZÖVETSÉGÉÉRT!

A Jobbik, a Momentum, és mi kiábrándult korábbi fideszes szavazók is abban a biztos tudatban fogunk össze Gyurcsány Ferenc pártjával, hogy összehasonlíthatatlanul tisztességesebbek, mint az országba pénzért bűnöző migránsok tömegeit betelepítő, a nemzet vagyonát naponta milliárdonként elsajátító, kritikusait megfélemlítő és pártállami eszközökkel elhallgattatni igyekvő, gyűlöletpropagandát folytató Fidesz.

Sokatmondó, hogy a saját bűnözőit nem üldöző fideszes igazságszolgáltatás 10 ÉV ALATT EGYETLEN BIZONYÍTÉKOT SEM MUTATOTT BE GYURCSÁNY KORRUPTSÁGÁRA (DK-s barátaim szerint ő már miniszterelnökként is az akkori pártjának korrupciója ellen küzdött, változó sikerrel – szerintük az öszödi beszéd ennek legfontosabb állomása volt: https://www.youtube.com/watch?v=YnXK8yE4KLE) Orbán válaszai Jakab Péter parlamenti felszólalásaira, az M1 és a HírTV kérdései az ellenzéki sajtótájékoztatókon mind azt bizonyítják, hogy a Fidesz nagyon is tisztában van azzal, hogy a 2022-es választás kimenetele azon múlik, hogy a magyarok milyen két alternatíva között választanak:

– Ha a kérdés “Orbán vagy Gyurcsány”, Orbán örökké hatalomban marad.

– De ha a kérdés “TOLVAJOK VAGY BECSÜLETES MAGYAROK”, akkor Orbánt kétharmaddal fogjuk elkergetni!

Ezért köszönöm Gyurcsány Ferencnek, hogy a korrupcióellenes oldal győzelme érdekében megtette azt az ÖNZETLEN GESZTUST, hogy megnyugtatta a tőle még Orbánnál is jobban idegenkedő választókat, hogy nem lesz és nem is akar az ország vezetője lenni. Gyurcsány Ferenc és kiválóan szervezett pártja, valamint nagyszámú támogatója nélkül ugyanis nem tudjuk lebontani a korrupt pártállamot, csatlakozni végre az Uniós Ügyészséghez, és elszámoltatni minden bűnözőt. KÖSZÖNÖM! EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!