Tíz mondat a KESMÁ-ról

Posted by

Egyetlen alapítványba olvasztják össze az eddig papíron független, ám összehangolt propagandagépezetként működő fideszes médiumokat. (Batka Zoltán újságíró, Népszava, 2018. december 6.)

Az alapítvány vállaltan jobboldali, de független a kormánytól és a pártoktól. (Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, PestiSrácok, hu, 2018. december 28.)

Ernyőcég. (Varga Attila újságíró, Index.hu, 2018. december 30.)

Keresztény, nemzeti, konzervatív újságírást szeretnénk, ehhez kell az alapítvány. (Varga István ügyvéd, a KESMA-kuratórium elnöke, 24.hu, 2019. január 22.)

A KESMA húzótermékei megtestesítenek mindent, amivel szemben egy keresztény, konzervatív rendszer elvileg meghatározza magát. (Borbás Barna újságíró az alapítvány portfóliójában lévő bulvár- és pornókiadványokról, Válaszonline.hu, 2019. február 6.)

Gigantikus államkapitalista holding és sajtóügyi minisztérium kevercse. (Tamás Gáspár Miklós filozófus, Mérce.blog, 2019. február 11.)

A kormányzat a maradék ellenzéki sajtót is készül összevonni. Akkor lehetne a KESMA mellett egy KUSSMA. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, 2019. augusztus 4.)

Gyakorlatilag monopolhelyzetben lévő médiaszörny. (Hargitai Miklós újságíró, Népszava, 2020. június 29.)

A KESMA-portfólió csupa életképtelen terméket tart lélegeztetőgépen. (Lakner Dávid újságíró, Magyar Hang, 2020. július 3.)

Nagyon sok újságíró KESMA-károsult. (Szél Bernadett volt LMP-politikus, ATV, 2020. július 29.)

Szerkesztette: Zöldi László

Hirdetések