Viszlát index, lesz másik!

Posted by

Zuzzer

Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók.

Most mit tegyen az ilyen szerencsétlen blogger mint én, akinek első, a blog.hu-ra írt bejegyzése is már a blogter menekültekhez szólt, mert áldásos tevékenységemet igazándiból ott kezdtem el. Oda is veszett x évnyi posztom, az írásbeli múltam több évnyi tanúbizonysága; odalett megannyi pinabajszos Orbán kép és néhány igazán ízlésesen fikázó fideSS poszt, bár akkor még nem tudhattam, hogy majd minden ember hoz egy másik birkát.

Anno letöltöttem valami istenverte formátumból a posztjaimat onnan, de hiába bombáztam bravúrosan megfogalmazott leveleimmel a blog.hu-t, nem sikerült áthozni a betyárbútort, a file meg a régi asztali gépünkkel együtt behalt. Akkor sokat sírtam (nem), hogy ennyi volt messzeringó fiatalságom, de aztán inkább elkezdtem ide is hülyeségeket írni, hogy régi és új rajongóim “édesanyád térgyi kalácsa”-val kezdődő és “qrrrva anyádat” jókívánságainak, valamint a ma már öntudatom szerves részét képező “liberálbolsevik” jelzőknek megfelelhessek.

No, hát akkor most menjek, vagy maradjak? Nem vagyok internetileg képzett blogterrorista, így fogalmam sincs, whether akkor most engem a Bodolai az indexel együtt a földdel egyenlővé tett, vagy nem?! Dilemma, mert az indexben és bennem rengeteg a közös és most nem legendásan gyenge hejjjesírásomra gondolok, hanem az eszmeiségre. Arra, hogy ugyanúgy ekézték adott esetben Hagyó Miki Nokiás dobozát, mint Pénztáros Lőrinc mesebeli meggazdagodását. Röviden ennyi, nekem nem kell más, csak az igazság megmutatásának igénye. Ha meg valami perverz okból az érdekelne, hogy Orbán Viktor merre járt és mit gondol a csillámfaszlámák nemi életéről, akkor megkérdezném őt magát, nem kell minden áldott nap, az összes propagandalapban a pofámba tolni a jólszabott minióriás leszakadt könnyzacskóit.

https://kolbaszkeritesorszag.blog.hu/