Az Origo és a Mandiner beleőrült a nagy boldogságba

Posted by

  jótündér

> “Az új igazgatósági tag, Sztankóczy András a baloldal vezető propagandistája.”

 Ezt bírta leírni ma az Origo. Amit aztán azonnal átvett a Mandiner, nem szemlézte, pártutasítást nem szemlézünk, hanem állunk mereven, mint Roziban a Radnóti Ákos. A kedves Olvasó sajnos nem tudja, hogy kicsoda a Sztankóczy András, az Indexesek sem tudták, meg is mondták neki, hogy sajnos nem jut eszükbe a neve. 

   Próbálom plasztikusan elmagyarázni.  A Sztankóczy kb. annyira baloldali propagandista, amennyire én a MIÉP Szabó Dezső-tagozatában vagyok a heftimérésért felelős főtestvér. Ekkora bazmeg nincs. Kőjobber a fazon, és egészen addig volt kormánypárti, amíg lehetett. 

   Ergékém, ugye tudod, hogy te is lehetsz még zsidóbérenc hellerágnesista. A Jagoda elvtárs a dácsájában őrizte azt a golyót, amivel fejbelőtték a Kamenyev elvtársat. Úgyhogy, amikor a Jagoda elvtársat fejbelőtték, a Jezsov elvtárs elkezdett reménykedni,  de aztán őt is fejbelőtték, és akkor a Berija elvtárs, pont olyan kurva magabiztos lett, mint most te, aztán lett belőle hoppácska. Ahol a Sztankóczy gyurcsányista óbaloldali (ja, még tetézték is), te nagyjából minden lehetsz. Rendes ember talán nem, azért ez nem a Csillagok háborúja, a fikciónak is van határa, de azon kívül elég széles a spektrum. 

   SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: Egyelőre maradunk, de lehet, hogy mennünk kell. Annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy ez már most is elég fájó számomra, de akkor…. it will be fuckin’ personal. Én csak egy kis szemüveges llibernyák zsidócska vagyok, nem egy olyan izomkolosszális Gurbanguly Berdimuhamedov, mint az Orbán Viktor, de  durci azért tudok lenni

https://orulunkvincent.blog.hu/