Tíz mondat a szexről

Posted by

Az MDF olyan, mint a szex. Ha jó, nagyon jó, ha nem olyan nagyon jó, akkor is elég jó. (Lezsák Sándor MDF-politikus, Kisalföld, 1998. október 30.)

A szex a nőknek fontosabb, nekünk, férfiaknak pedig sürgősebb. (Sáringer Károly újságíró, Vasárnap Reggel, 2002. szeptember 22.)

Mi, magyarok, akik ennyire szeretjük a szexet, miért tudunk ilyen keveset róla? (Mary Zsuzsiénekesnő, Vasárnap Reggel, 2003. október 5.)

A demokrácia ott kezdődik, amikor a világnézet és a szex nem tartozik senkire. (Mészáros Márta filmrendező, Dunaújvárosi Hírlap, 2004. november 5.)

Nekem egy előadás ma is felér egy csodálatos szexszel. (Psota Irén színésznő, Népszava, 2009. március 21.)

Az ügyfél szexből, a szexmunkás pénzből akar többet. (Földi Ágnes, a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, Átlátszó.hu, 2015. október 20.)

A politika olyan, mint a szex. Lehet róla beszélni, de csinálni mégiscsak jobb. (Hadházy Ákos LMP-politikus, Mozgó Világ, 2018/6.)

A politika sem most vesztette el a szüzességét, és a szex is minduntalan ott bujkál a politika tájékán. (Sütő Gábor blogger, MagyarMegmaradás.blog, 2018. december 22.)

Borkai Zsolt győri (sz)ex-polgármester. (Csanádi Dávid újságíró, Azonnali.hu, 2019. december 31.)

Ma már azon szocializálódunk, hogy az az izgalmas, ha a szexet képernyőn nézhetjük. (Halász Sári szexuális tanácsadó, Mérce.hu, 2020. július 15.)

Szerkesztette: Zöldi László