Tíz mondat Dzsudzsák Balázsról

Posted by

A méregdrágán megvásárolt zsákbamacska nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. (Jocha Károly újságíró, Jochapress.hu, 2016. június 6.)

Hazajöhetne. Nem tudom, mit keres ott, az araboknál. (Orbán Viktor miniszterelnök, Facebook.com, 2017. július 3.)

Az elvándorlók közül a miniszterelnök csak egynek mondta személyesen, hogy gyere haza, jó dolgod lesz itt. (Koncz Tamás újságíró, Magyar Nemzet, 2017. július 15.)

Már borítékolható, hogy se legenda, se példakép, se rendes focista nem lesz belőle. (Fekő Ádám újságíró, Zoom.hu, 2018. szeptember 4.)

Sajnálom, hogy annak idején nem maradt Eindhovenben. Mekkora futballista lehetett volna belőle. (Rubold Ödön színész, FourFourTwo.hu, 2019. július 29.)

Sorsdöntő meccsek előtt álló válogatottunk két kulcsemberéről mondta ki a klubjuk, hogy már nem kellenek. (Pajor-Gyulai László újságíró Dzsudzsák Balázsról és Kádár Tamásról, Délmagyar.hu, 2020. február 5.)

Már régóta egy pénzkeresésre szakosodott celeb. (Föld S. Péter újságíró, Facebook.com, 2020. május 6.)

Dzsudzsák jól megnézi, milyen erszényt mutatnak fel. (Kereszty András újságíró, Újnépszabadság.com, 2020. május 29.)

Annak örülnék a legjobban, ha volt futballistánk megvásárolná a Lokit. (Gondola Zsolt debreceni önkormányzati képviselő, DigiSport.hu, 2020. július 9.)

Lenne helye a válogatott csapatkapitányának az NB I-ben is, de a Debrecen nyilván érzelmi kérdés Dzsudzsáknak. (Szilágyi László újságíró, Magyar Nemzet Online, 2020. július 11.)

Szerkesztette: Zöldi László