Rohadtul érdektelen

Posted by

Varga Mihály
> 19.000 db gyermekpornográf felvétel között vannak erőszakos szexuális aktusokat rögzítő képek és filmek is. Egyes videók különösen kegyetlenek, az abuzált gyerekek többsége elrabolt, kényszerített, bedrogozott és megerőszakolt kiskorú emberi lény.

Ennek fényében, és ezekhez viszonyítva rohadtul érdektelen, hogy a volt perui magyar nagykövet “30 kilót fogyott”, és fölháborító, hogy Kaleta ügyvédje szerint “kizárólag pénzbüntetést kellett volna kiszabni rá”. Indifferens, hogy Dr. Kaleta Gábor “mintaértékű jogászéletet élt”, amelynek keretében “diplomáciai karriert futott be” és elég szomorú, hogy vannak emberek, akik még most is azt vallják róla, hogy “becsülettel szolgálta a Fideszt és a hazáját”.

Nagyon elgondolkodtató, hogy “egy mélyen vallásos keresztény emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét, forgatja a bibliát és gyakran jár templomban, gyón és áldozik” – mondta az ügyvéd a védencéről, akinek állítólag “óriási lelkiismeret-furdalása van”. (Erre szokták mondani: ki nem szarja le?)

A pedofil bűncselekménysorozatot elkövető Kaleta arról is panaszkodik, hogy “őt (!) végtelenül megviselte az ügy, sőt “sérti a családját is”, “a szülei ismeretlen számról kapnak telefonhívásokat”, a “még a cégvezetőt is zaklatják, ahol munkát kapott.” Arról azonban Kaleta Gábor most sem beszélt, hogy az erőszakos, szadista cselekmények kiskorú áldozataival és a megerőszakoltak családtagjaival mi a helyzet…