Konzultációnak nevezett manipuláció

Posted by

Gábor György >

A Nemzeti Konzultációnak (NK) nevezett ócska manipulációs Nagy Kibaszáson, amely ugyanolyan hülyének nézi az ország lakosságát, amilyen aljasok az egésznek a kitalálói és levezénylői, az alábbi kérdéssel önmaguk pocsékságát múlták alul, ami – lássuk be – a béka segge alatti helyzetükből fakadóan nem akármilyen teljesítmény. A „kérdés”-nek nevezett tudatmódosító szer így hangzik:”A járvány alatt az idősotthonok vannak leginkább kitéve a fertőzés terjedésének. A magyarországi járvány minden negyedik áldozata idősotthon lakója. A fővárosban található Pesti úti idősotthonban több százan betegedtek meg, és közülük sok idős ember veszítette életét. Ön szerint szükség van arra, hogy tovább erősítsük az idősotthonok járványügyi védelmét? Igen – Nem”

Nos, erre a kérdésre természetesen áradnak majd az öntudatos Igen válaszok (naná, nehogy már úgy nézzek ki, mint aki meg akarja ölni a nagymamát, a nagypapát, a dédit), ami aztán arra lesz jó, hogy a kormány kézből etetett cselédsége és agitpropos szócsövei innentől kezdve azt darálják majd, miszerint az egész ország Karácsony Gergely ellen van.

Drága magyar nép, drága Magyarország, kicsik és nagyok, idősek és fiatalok, ilyen vagy olyan pártállásúak, aktívak és közömbösek, azok is, akik látnak és hallanak, mert van szemük és fülük, s azok is, akiknek van szemük és fülük, de nem akarnak sem látni, sem hallani, mert azt hiszik, jobb így nekik, de hatalmasat tévednek, vagyis mindahányan, országon bévül és kívül egyaránt: az ország hatalmasai pont ezért gyűlölik az egyetemeket, az MTA-t, a tudományt, a kultúrát, mindent, ami agyat igényel, hiszen a hatalomhoz, a pénzhez és a jóléthez errefelé nem tudás szükséges, nem agy, nem észjárás, hanem kellő seggnyalás, a maffiához való odatartozás, s így aztán imájukban folyton-folyvást azt kérhetik, hogy jöjjön el az agytalanság országa, legyen meg az ő akaratuk, csakis az övék, és bocsássa meg mindenki az ő vétkeiket, miképpen ők sosem bocsátanak meg az ellenük vétkezőknek, hetedíziglen bosszút állva mindenért, s kérik, hogy folyamatosan vigyék őket a kísértésbe, és ne szabaduljanak meg sosem az őket életben tartó gonosztól.

És imájuk meghallgatásra talált: az agytalanság, a vakok és süketek országa, ím, eljött!