Megzsarolt ellenzéki városok

Posted by

Márky-Zay Péter
> A mai napon Miskolcon találkozott volna a tíz ellenzéki megyei jogú városvezető. A találkozó elmaradásának azonban a zsúfolt polgármesteri naptárak helyett érzésem szerint egészen más oka van.

Az ellenzéki városvezetők sorra kapnak jelzéseket a Fidesz, körzetük országgyűlési képviselője, vagy éppen Gyopáros Alpár, a Modern Városok Program felelőse irányából, miszerint aki politikai szerepet vállal, annak a városa nem fog fejlődni, nem kap támogatást, és ezáltal csődbe mehet a koronavírus-járvány kapcsán kiesett és elvont bevételei következtében.

“Nem lesz baj, de a polgármester nem támadhatja a Fideszt” idézte nekem egy bizalmas forrás tegnap a város jövőjével való zsarolást.Kisebb településeken fokozottan működik ugyanez. A tavaly a Fideszt leváltó Mártélyon például annak ellenére záratja be a falu egyetlen iskoláját az immár lemondott tankerületi vezető (BJ), hogy 22 gyermek jelentkezett az első osztályba és az egyházmegyétől ígéretet kaptak arra, hogy egy év múlva átvennék az intézményt. Lázár János, a kerület parlamenti képviselője ezt nem érzi politikai bosszúnak?

Gyopáros Alpár Orbán verőlegénye

Hódmezővásárhelyen Gyopáros Alpár nemcsak önkényesen leállította a Modern Városok Programban elindult Minőségi Otthoncsere Programot, de az eddig felvásárolt 33 lakás is üresen áll immár két éve. Még csak nem is kormányzati forrás, hanem mindössze Gyopáros Alpár aláírása hiányzik ahhoz, hogy a lakásért sorban álló vásárhelyi családokon segíthessünk…

LEHET, HOGY A FIDESZ-KOMMUNIZMUS MÓDSZEREI HATÉKONYAK, DE A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKBEN GYOPÁROS ALPÁR ÉS PÁRTTÁRSAI LESZNEK FELELŐSEK A KIVÁNDORLÁSÉRT ÉS EZZEL NEMZETÜNK VESZTÉÉRT.

Egyetlen esélye van a magyar településeknek: két év múlva kétharmaddal le kell váltani a pártállamot és szigorúan el kell számoltatni minden tolvajt és minden basáskodó párttitkárt.

FRISSÍTÉS:Köszönöm, hogy máris további esetekről értesítettek, javasolva, hogy a felháborító és jogállam-ellenes példákat ÖSSZEGYŰJTVE FORDULJUNK AZ EURÓPAI UNIÓHOZ ÉS A MAGYARORSZÁGI KÜLKÉPVISELETEKHEZ. Az európai, keresztény és jogállami értékekben hívő magyarság érdekében minden eszközzel ki fogunk állni egymásért és településeink fejlődéséért!

Címkép: A 10 megyei jogú ellenzéki város polgármestere