Frédi és Béni meséje

Posted by

Kovács Tamás

Volt egyszer egy kis ország, amelynek hol Béni, hol Frédi volt a királya. Frédi bekerült a Parlamentbe és rögtön főszereplővé vált. Soha nem válaszolt a neki feltett kérdésekre, mindig zsebre dugott kézzel közlekedett és tárgyalt, sokszor valótlan dolgokat állított, jókat mosolygott a többi felszólalón, rendszeresen érdekes arcokat vágott és mindig a hétfejű sárkánnyal ijesztgette népét.

Nagyon sok negatív változáson ment keresztül, de mindig megmagyarázta, hogy mit miért csinált, ami szimpatizánsainak nagyon tetszett. Mindig harsogja, hogy a reformok működnek, közben nem léteznek, országunk jól teljesít, miközben milliók élnek szegénységben, nagyon sok vidéki falú ugyanúgy néz ki, mint a szocializmusban, de rendszeresen megy a nemzeti konzultáció, hogy aztán mindent a népre lehessen fogni, mert mindennel egyetértettetek!

Frédi szinte minden társadalmi réteggel összeütközött, nyugat helyett kelet felé kacsingat, állampártjuk révén egy államszocializmus van egy államkapitalizmus és a kereszténység képébe csomagolva. Frédiék a földet már kiárusították idegeneknek, miközben kommunikálták hogy megvédjük a magyar földet. Az állampolgárságot pénzért árulják lásd letelepedési kötvény.

A minimálbér az uniós átlag egytizede, és ezt az állampártjuk nem engedi felemelni, mert akkor kimennének innen a multik és adóbevételeikből a munkaerőnk árát elvennék. Az adóbevétel kimegy az unióba, onnan visszakapják és maguk között elosztják. Lefednek mindent, elhomályosították a magyar nép legjobbjainak öntudatát is. A vezérlésük egy programozás hatalmas kommunikációval és nem kormányzás.

A demokratikus jogállamban vitában alakulnak ki a törvények, azonban ők választási ciklusonként több ezer jogszabályt hoznak a saját képükre, még a koronavírus járvány alatt is. Frédi és csapata fordítva ülnek a lovon: ők a szolgák, a magyar emberek szolgái, akiket megválasztanak vagy leváltanak! Adós szolgasorba kényszerítettek a devizahiteles bizniszükkel sok millió embert.

Valamikor vége lesz Frédi hatalma, mert nem lehet hosszútávon „rózsaszínű királyságban” élni, de egy biztos, hogy a legfontosabb szereplő a nép döntött 2018-ban!

Addig amíg Béni újra átakarja venni a hatalmat a másik oldalon, aki hazudott reggel, délben, este, eladósította országát, addig semmi esélye nincs az ellenzéknek, semmi konkurrenciát nem jelent Frédi és csapat számára. Nem szabadna Frédire vagy Bénire bízni a magyar nemzet jövőjét, nem szabad csak a politikára és a politikusokra bízni, hanem a magyaroknak kell saját kezükbe venni a sorsát, jövőjét!

Észre kellene venni, hogy nem Frédit kell legyőzni, hanem a tájékozatlanságot, a tudatlanságot, a gyűlöletet, a sikertelenséget, a jellemtelenséget, az igénytelenséget, a kicsinyességet, a szolga mentalitást, és végre észre kellene venni és elfelejteni már ezt a jobb vagy baloldaliságot, mert ez csak megoszt és gyűlöletet szít. Csak nemzeti közös összefogással lehet bármit elérni, mert nem Frédikre és Bénikre, hanem egy boldogabb, gazdagabb jólétre, békésebb jövőre van szüksége nemzetünknek!!!