Korózs hibája hogy mérhető Kásler bűnéhez?

Posted by

Szécsényi Imre
> Korózs Lajos hibázott az ál-mentőssel készített interjú kapcsán. Bűne körülbelül azzal mérhető, mint mikor szelfizik velünk egy börtönviselt ember, vagy prostituált. A beszélgetésben elhangzottak teljesen hihetőek voltak, nem volt idő utólagos kutatásra, vizsgálódásra.
Káslerék tömeggyilkos politikája össze sem mérhető e “vétséggel”! Korózs Lajos az egyik legaktívabb, legjobb szakpolitikusa az ellenzéknek, kötelességünk kiállni mellette. Azért nincs ezerszám konkrét eset közzétéve, mert félnek az orvosok, mentősök, ápolók, hozzátartozók. Még azt is titkolják, hogy hány szerencsétlen embert dobtak ki a kórházból.
Kásler még azt is letagadta, hogy nem ő adta az utasítást a kiürítésre.

Egy elesés után került be édesanyám a kecskeméti kórházba. A kezelőorvosa pár nap múlva telefonon közölte, hogy ki kell üríteni az osztályt. Ez március közepén történt! Tiltakozásunk ellenére a 93 éves asszonyt haza akarták küldeni. Március 19-én reggeltől vártuk itthon a betegszállítót. Délben felhívtak a kórházból, hogy az utasítás ellenére nem tették fel a járműre édesanyámat, lesz ami lesz, megtagadják a parancsot, mert nagyon rossz állapotban van. Este kilenckor halt meg egyedül a betegágyán.
Mi ez, ha nem embertelen, erőszakos, szakmaiatlan eljárás?
Az áprilisi utasítás már a 60%-ról szólt, de jóval előbb elkezdődött a gyilkolás!
A huszonnégyezer kitoloncoltból hányan nem élték túl a hetet? Nincs információ, hiszen otthon voltak már az emberek, különben is maguk kérték, mondta a miniszter.
Lemondás, kirúgás helyett Káslert az egekig dicsérte nagyszerű munkájáért Orbán. Cecília kötetnyi idiótaságáért jutalmul teljhatalmat kapott. Korózs meg mondjon le? Ugyan! Az Ocsmány-rezsim bűnét még fel sem tudjuk mérni tisztességesen.
Nem csontvázakat fogunk találni elzavarásuk után, hanem tömegsírokat!