Együtt, csakis együtt!

Posted by

Szolnoki András
> Ez már a vég, döntött a Fidesz, Trianon kapcsán a ​Parlament ​június 4-i emlékülésén ​az ellenzéki képviselők nem szólalhatnak fel! ​Most már tényleg eldönthetné az ellenzék, hogy van e értelme bemenni a Parlamentbe, én úgy gondolom, hogy ennek a továbbiakban semmi értelme. Fölösleges eltűrniük, hogy Fideszes mamelukok, folyamatosan alázzák őket.
Politizáljanak ​inkább ​a nép között az utcán, hozzanak létre “polgári köröket”, ahogy azt a Fidesz tette korábban, készüljenek a 2022-es választásokra​.​ ​
E​gy dologra nagyon vigyázzanak, az ellenzék most két évig csak együtt, összefogva politizál​jon​, megosztásról szónem lehet, mert akkor a Fidesz maffiózói azonnal szalámizni kezdenek. Tartsanak ​együtt ​rendszeresen sajtótájékoztatókat, leplezzék le a Fidesz folyamatos ármányát, ahogy ezt az oknyomozó újságírók, vagy ahogy azt Hadházy Ákos teszi!
A ​2022-es ​választási győzelem érdekében ​ezeket az új​ polgári köröket az ellenzék együtt hoz​za​ létre, és csak együtt működtetheti. Véleményem szerint az így létrejött ​E​llenzéki Polgári ​K​örök a jövő zálogai lehetnek. Természetesen a parlamenti képviselőségüket nem kell feladni, a bizottsági ülésekre be kell menni, csak a plenáris ülésekre nem.
Nincs szükség a napirend előtti és utáni felszólalásokra, nincs szükség a kérdések órájában kérdéseket feltenni, mert az arra adott cinikus válaszok megalázóak. A Fideszes parlament képviselők kérdezgessék saját minisztereiket, és államtitkáraikat, jól ellesznek egymás között. Ne adja meg az ellenzék azt az örömet nekik, hogy például Rétvári Bence mameluk minden alkalommal válasz helyett cinikusan nyolc évezzen. Ez az ember közmunkásnak inkább alkalmasabb lenne, mint államtitkárnak, de ez van, a vezír csupa ilyen fazonokkal veszi körül magát, kifejezetten élvezik, ahogy az előre leírt szöveget kéjesen az ellenzék képébe vághassák válaszok helyett.
Erre a helyzetre szerintem a jövőben már csak azért sincs szükség, mert az ellenzéki szavazók, akik látják ezt a vergődést a cinizmus hálójában, azok ugyanígy szenvednek ettől a tehetetlenségtől, és előbb utóbb elpártolnak minden párttól, és közömbösek lesznek! ​​Ez nem hiányzik senkinek, változtatni kell, másfajta politizálásra van szükség, hogy 2022-ben az ellenzék leválthassa ezt a ​cinikus​ hatalmat, és ​a jelenleg regnáló ​maffia állam helyett a demokráciát választhassa.