ÁL-KÁSLER ÜGYKÖDÖTT MIKÖZTÜNK…

Posted by

Lendvai Ildikó
> Kásler miniszter egy interjúban kijelentette: sosem volt olyan utasítás, hogy kórházi ágyakat kell kiüríteni. Az orvosoknak csak “a kezelés és az intenzív ellátás bővítésének a feltételeit kellett biztosítaniuk”, ők döntötték el, hogyan. Aha. Eszerint pl. a Rehabilitációs Intézet igazgatója maga rúgta ki saját magát, mert nem teljesítette időben a saját döntését az ágyak kiürítéséről.
De hajlok egy másik magyarázatra. Egy szélhámos tévesztett meg mindnyájunkat, a miniszter hasonmása. Ő rendelte el az ágykiürítést és az egyéb zavaros, ötpercenként módosított intézkedéseket. Még az Operatív Törzs is bedőlt neki, ezért ismertették hivatalos oldalukon a miniszter rendeletét. Egy utánzóművész parodista csapta be az egész országot.
És képzeljék! Azt is Káslernek hívják. Még ilyet!
Most már csak azt kellene tudnunk, mikortól lépett akcióba az ál-Kásler, és hol tartotta közben megkötözve az igazit. Pl. aki már a kezdet kezdetén a tízparancsolattal akart gyógyítani, és legfőbb feladatának az egészségügy helyett a hun-magyar rokonság igazolását tekintette, az még az igazi volt, vagy már a hasonmás?
Megöl a bizonytalanság.
És tessék mondani, Szijjártó még az igazi?