A budai Bartók házhoz szállít

Posted by

Bartók gastropub  – reggel.délben.este

Március 17-től az ismert körülmények miatt mi is változunk egy picit: holnaptól kezdődően elindul házhozszállításunk Budapesten, így ügyelve a Ti, és mindannyiunk egészségére.
Minden kollégánknak igyekszünk feladatot biztosítani az elkövetkezendő időszakban: lesznek, akik biciklire pattannak, és a kiszállításban segédkeznek nekünk, míg a többiek a Bartókban várnak benneteket mindennap 8:00-tól 15:00-ig.

RENDELÉS LEADÁS

Minden nap 11:30-20:00 között adhattok le rendelést a (1) 211 2019 telefonszámon. A frissen készült ételeket becsomagolva otthonotokba, vagy nálunk, személyes elvitelre is kérhetitek a megadott időpontra. Ne feledjétek, a kötelezően elrendelt rövidített nyitva tartás miatt személyes átvételre csak nyitvatartási időben,15:00-ig van lehetőség. A rendelhető ételek listájával nemsokára jövünk!

FIZETÉS

Otthonotokban, kollégáinknál csak készpénzben, míg a Bartókban bankkártyával is fizethettek. Kiszállítási díjat nem számolunk fel, azonban házhozszállítás esetén minimum 2000 forint értékben szükséges rendelnetek. A Ti és kollégáink védelme érdekében érintkezés nélküli átvétel is lehetséges, ennek igényét kérjük, rendeléskor előre jelezzétek nekünk telefonon.

Reméljük, hogy hamarosan visszaáll minden a rendes kerékvágásba, és újra együtt élvezhetjük veletek a bartókos pillanatokat reggel, délben és este! Köszönjük a türelmeteket és köszönjük, ha megtiszteltek bennünket továbbra is bizalmatokkal! (X)