Kemoterápia után, koronavírus idején

Posted by

Frank Iván

Kemoterápiás kezelés után igaz, hogy évekig élni érezzük magunkat … a kemoterápia és a sugárzás mellékhatásai miatt soha többé nem fogunk 100% ban visszatérni a gyengített immunrendszer miatt.
Persze, az élet legnehezebb pillanataiban rájössz, hogy kik a valódi barátaid, vagy kik azok, akik igazán értékelnek Téged.
Sajnos, mint a legtöbb barát, a FB ismerősök nagy része is, figyelmen kívül hagyja a kép nélküli posztokat. A videókat, képeket “élvezik”, de sajnos nem olvassák el az üzenetet, amikor látják, hogy hosszú. Több mint fele abbahagyja az olvasást. Vannak, akik továbbmennek a hírlevél következő bejegyzésére.
Most összpontosítok azokra, akik nem sajnálják az időt, hogy végig olvassák ezt az üzenetet … egy kis teszt, ha úgy tetszik, hogy lássuk, ki olvas, és ki osztja olvasás nélkül.
Ha már mindent elolvasott, válassza ki a “tetszik” szót, így köszönetet mondok a profilodon.
A rák a testünk nagyon invazív és destruktív ellensége. A kezelés befejezése után a szervezet pusztul el. A betegség kezelése által okozott károk helyreállítása nagyon hosszú folyamat.
Kérlek, egy családtag vagy egy barátod tiszteletére, aki rákban halt meg, vagy még mindig harcol a rák ellen, másold be ezt a bejegyzést az oldaladra.
Hányszor hallottuk, hogy mások azt mondják: “ha valamire szüksége van, ne habozzon hívni, én is ott leszek, hogy segítsek”. Ezért fogadom, hogy a legtöbb ember, aki ezt a posztot látta (talán elolvassa egészen a végéig), közzé fogja tenni, hogy megmutassa a támogatást a családnak / barátnak, aki képes legyőzni a kórt.
Másolás és beillesztés – ne ossza meg ezt az üzenetet.
Szeretném tudni, kire lehet számítani , hogy egy percet áldoz a napjából és tényleg elolvassa ezt. Ha befejezted , hozzászólásban a “kész” szót írd be! Évek óta köröz, ha úgy gondolod….

Eddig Frank Iván kiváló kolléga Facebook posztja. Nem szoktunk körleveleket körözni. De most olyan embertársaink bátorításáról van szó, akik ebben a koronás világban meggyengült immunrendszerrel súlyosbítva kűzdenek.
Ha van olyan olvasónk, aki maga is megosztaná, akkor a FB-on megteheti ezt.

Jó egészséget.