Tatabányának van költségvetése

Posted by

Szabad városok, hiteles írások
Az Újnépszabadság sorozata az ellenzéki összefogás nyomán felszabadult városok életével foglalkozik. Helyi tudósítók jelentése alapján beszámolunk a másik Magyarország híreiről, eseményeiről.
Madarász Anna
(Tatabánya)
Mamegszületett Tatabánya Megyei Jogú Város költségvetése! A képviselő-testület egy tartózkodással elfogadta a költségvetést.
Mintegy 24-30 módosító indítvány érkezett be. Különösebb vita nem volt. Ez annak tudható be, hogy Szücsné Posztovics Ilona polgármester, a képviselők és a szakirodák vezetői végigjárták a városrészeket és lakossági fórumokon kérdezték meg az embereket, mit is szeretnének. Igaz, minden javaslat egyszerre nem valósulhat meg, de a legfontosabbak igen. A fórumokról minden alkalommal fotókkal, tudósításokkal beszámoltak a város népének.
Hatalmas munka volt az Összefogás polgármesterének és valamennyi képviselőnek ez a interaktív állapotfelmérés. Olyan volt, mint egy kampány, csak jobb hangulatú.
Gratulálunk a polgármester asszonynak és a testületnek, valamint a Városháza mindazon dolgozójának, aki a költségvetés előkészítésében részt vett.
És gratulálunk a város népének, hogy vette a fáradtságot és elment, hogy szemtől szembe hallgassa meg a polgármestert, a képviselőket, szakembereket és ahhoz is, hogy számos javaslatot adtak a költségvetéshez