Ne nézze meg Orbánt, összefoglalom!

Posted by

Farkasházy Tivadar
Buszokkal elálltuk az utcát, hogy ne tudják beazonosítani azokat, akik most nekem fognak egy jó órát veszettül tapsolni.
Nyugi, be vannak oltva ellene. Kezdem azzal, hogy Apponyi látnoki szavai hatására Csehszlovákia, Jugoszlávia és Szovjetunió széthullott. Mi, magyarok ott voltunk a sírásók temetésén és ki is szabadultunk az ellenséges országok szorításából, utódaik pedig imádnak engem. Ami a század tizedét illeti, az emberek véget vetettek a szocialista rémkormányzásnak és megkezdte működését a nemzeti kormány. Látom, itt tapsol nekem Ráhel is, gratulálok a tarcali Andrássy-kúria megvételéhez Lőrinctől, remélem, az alkalmazottak lesütik a szemüket, ha ott jártok.
Az ország a csőd szélén állt, ezt Kósa Lajosék ki is használták a tőzsdén, köszönjük Görögország. A családok eladósodva, lelket öntöttünk magunkba és némi készpénzt a nyugdíjpénztárak azonnali einstandolásával. Nem kuncsorogtunk, hanem szakítottunk, mert mi vagyunk az ezeréves magyarok. Zseniális gazdaösztönökkel megáldott vidéki Magyarországgal, köszönjük Mészáros Lőrinc. Isten éltesse a keresztény-nemzeti alkotmányért Schmitt Pált, vivát, vivát, és persze Isten éltesse alkotótársát, a bolgár Georgijevet.
Hozzánk fogható nincs Európában, talán csak Lengyelországban, akikkel főleg orosz ügyben értünk egyet. A liberális euróblabla nyelvén, brüsszeliül nem lehet elmondani, hogy a nemzetközi pénztőke markában voltunk, zsíros öltönyök észjárásával nehéz volt felfogni, hogy a lerongyolódott nem fog megszorítani. Migránsok helyett lesznek saját magyar gyerekek, ezt jól vésse az emlékezetébe a KSH elnöke, ha maradni akar. A csődbevivők persze ijesztgettek, mert a liberális nem más, mint diplomás kommunista, de mi nem kórteremben fekszünk Soros György csapjával. Saját szememmel láttam, hogy háromszor akarta kifosztani Magyarországot. Mert annyi a magyar gazság neki. Éljen Antall József és Horn Gyula, akik ezt megakadályoztam. Emberjogi szervezetek bőrébe bújva százezrével hozta a migránsokat.
Szemkilövetés, nokiás doboz, rendőrattak, ezt azonnal a NAT-ba! Mert a medve nem játék, még akkor sem, ha kockasajtnak álcázza magát. Nyolc nemzeti konzultáció révén együtt döntöttem. És mi magyarok nem populisták vagyok, hanem demokrata. Figyelem, jönnek a bűnözők! Felkészülnek a cigányok. Egyetértési pontokat állítok fel minden kilométerkőnél. Gyöngyöspata szép és vonzó kisváros. 80% a többség. Tetemes összeg a romák egy részének a közös kasszából, bíróság! Holott éppen életmódot váltottak, magángazdák lettek tízezrével, rendesen nevelik magukat. Felszámoljuk a szegénységet, a szomszédomét már sikerült. Erre belevágott a villám, bíróság! Soros György pénzeli. Figyelj Rogán Cili, hallom beállhattál a kocsiddal a bazárgarázsba. A származás nem előjog, ez nem neked szól, Cili.
Most egymásra vetítem a tíz évet meg a százat. De nem a saját lovamat dicsérem, hanem magunkat. Mert Hobo megmondta, oly sokáig voltunk lenn, hogy nem is tudjuk, milyen fenn. Most jön a taps, az elmúlt tíz év volt a legsikeresebb az elmúlt száz év történelmében. Főleg a környezetemnek. Veszek is az unokáimnak néhány letelepedési kötvényt a Kajmán-szigeteken, sosem lehet tudni.
Csökkenő államadósság, mert megvásároltátok, így már a tiétek.
Az autóipar új korszakában járunk, nálunk épül a sok elektrosokk, megdöntöttük az exportrekordot, keleti nyitás, élőállat, több tiszteletet, nemzeti hadsereg véd minket, legfontosabb a katona, meg a jó tiszt, a magyar honvédség visszatért, itt ül előttem. Foglalják el megbecsült helyüket a papok mellett a társadalmi életben, mint régen. S a most következő farsangi jelmezbálokon.
Mert Európa nem a megfáradt, magából is kiábránduló Brüsszelben van, hanem itt. A Kárpát-medencéből ma erő sugárzik, mivel magyarnak lenni jó. Ha nem hiszi, menjen el a legközelebbi stadionba. Hol van még ilyen erős kormánysajtó? Ha nem Magyarország az első, akkor mi a bánat? Talán a bánat. Tisztelt Hölgyeim és Uraim, vagy ezt már mondtam? De ez még nem az aranykor. Mert meg kell védeni a védelmet, fenyeget a demográfiai klímaválság. Ahogy ezt Schmidt Mária, Stefka István, Bencsik András és Kósa Lajos is megállapította az Amazonastól Ausztráliáig. Áder elvtárs fáradhatatlanul harcolt a közönnyel és végre Brüsszelt is ráébresztette a balatoni horgászat fontosságára. És meg kell védenünk a Kárpát-medence csodálatos állatvilágát, hogy Semjén, Lázár és Kovács elvtársak kilőhessék az elkóborolt házi kutyákat. Takaros ország leszünk két éven belül, visszaváltjuk a fémdobozokat és megvédjük a folyóinkat, hogy a nagy turistahajók háborítatlanul városnézhessenek az éjjeli sötétben.
Családvédelem, most a számunkra kedvező statisztikákban nassolok, mert sajnos a magyar veszélyeztetett fajta. De lépésről lépésre haladok előre. Vagy hátra. Most jön a fekete bagoly. Megállt az eurózóna, hiába emeljük a forint árfolyamát. És még a Mátrai Erőművet is meg kellett vennünk. Csökken a német! Intellektuális kihívás elé nézünk! Hallod, Németh Szilárd, Kósa Lajos, Budai Gyula?
Az adókról csak annyit, hogy ezentúl mindegyiket egyenesen a sportklubokba kell befizetni. Borkai nem volt, Budapest nem veszett el, meg tíz nagyváros, Voldemort nem ül, koronavírus nincs, Simonka pedig figyeli Szekszárdon, Hadházy ad-e papírt a beoltott macskákról. Elsütök még pár viccet, de a legfontosabb, a Puskás Akadémia már negyedik az NB I-ben! Isten áldjon meg engem és úgy még húsz embert, mert ugye én teljesen vagyontalan vagyok.

Forrás: Facebook