Gyűlöletbiznisz

Posted by
Föld S. Péter
Megint megkérdezi Orbán a nemzetet. Ilyenkor játssza a hülyét a miniszterelnök, úgy tesz, mintha tanácstalan volna, és az ő derék népétől várna ötleteket. Orbán nemzeti konzultációnak nevezi az ilyen megkérdezéseket, amelyekben persze van némi perverzitás.
De lelke rajta, ha ő így szerez magának örömet, legyen így.
Csak hát vannak bajok ezzel a konzultációnak nevezett inzultálással. Nem csak az, hogy mi, adófizetők perkáljuk ki a rávalót. Ez is baj, mert sokba kerül, és nekünk sem feneketlen a zsebünk, lenne helye a pénzünknek máshol is. Most nem sorolnám, hogy hol mindenütt, mert demagógnak látszanék, ha az oktatást és az egészségügyet említeném, vagy, teszem azt, a szegénység felszámolását, de legalábbis, csökkentését.Nem tudni amúgy, hogy mennyibe kerül ez a mostani inzultálás. A korábbiak általában egymilliárd körül kóstáltak. A posta nemrég emelt árat, úgyhogy valószínűleg az idei megkérdezés sem lesz olcsóbb.
Ami biztos: a kilenc kérdés a börtönbiznisszel kapcsolatos, és egy füst alatt, a Soros György által támogatott civil szervezetekről is lerántja a leplet. Miközben minden normális ember tudja, hogy szó sincs megkérdezésről. Meg sem nézik majd a visszaküldött leveleket, amelyek amúgy is csak a címlista frissítésére lesznek alkalmasak. Azért nem nézik meg, hogy mit válaszolnak az emberek, mert nem érdekel senkit. Orbán ugyanis csak formailag kérdez ebben a levélben, valójában a szánkba rágja, hogy miről legyen véleményünk.
Legyen véleményünk a börtönbizniszről, mert az már végképp nem járja, hogy Soros György diktáljon a magyarok miniszterelnökének. Márpedig az agg milliárdos áll a kormánytól független civil szervezetek mögött, az ügyvédek is az ő kottájából játszanak.
Nem leszünk gyarmat és visszautasítjuk a brüsszeli bürokraták diktátumait. Mi nem kuncsorgunk adományért, adják ide a pénzt, aztán húzzanak el gyorsan a vérbe, amíg jól van dolguk. És most ne mondja senki, hogy a Fidesz vezetői szinte kivétel nélkül egykor a Soros nevű patás ördög támogatásával kászálódtak ki a ganéból. Orbán Viktor is az ő segítségével tanult meg késsel-villával enni. (Azóta elfelejtette, hogyan kell.) Soros nélkül legföljebb traktorosok, vagy, a legjobb esetben is agronómusok lehetnének. (Nem a saját ujjunkból szoptuk, ez Orbán Viktor egy korábbi interjújából idéztünk).
Azért jön majd a levél, és benne a kérdések a romákról, meg a börtöntöltelékekről, hogy legyen megint kiket gyűlölni. Mert hát, lássuk be, hiába rettegtetjük azzal az embereket, hogy felfegyverzett csoportok atombombát akartak ledobni a röszkei kerítésre, a migráncsos-téma kezd kifújni.
Össze kellene gyűjteni Orbán nemzeti konzultációnak nevezett agyrémeit. Nem kiadni bőrkötésben, mint korábban gondoltuk, hanem azért, hogy ha eljön az ideje, hozzá lehessen csatolni a vádirathoz.Megjelent a Hírklikken