Zombiképző

Posted by

Varga Zoltán

Táborokban szólítaná meg a fiatalok lelkét a Fidesz. Hoppácska!
Az “egészséges, keresztény, nemzeti értékek és jövőkép elmélyítését”, a “tudatformálást”, a fiatalok lelkének megszólítását is célozza a kormány új, 16-18 éveseknek szóló táboroztatási programja, a Vándordiák 10 000.
Aha! Értem! Erre mondja Zsiga, a haverom: ANYÁM, BOROGASS!
És ez mi lenne a ti olvasatotokban, harmatos bóbitáim?
Ez az „egészséges, keresztény, nemzeti értékek és jövőkép elmélyítése” ez mi a pikli cimbik?
Kaleta őexcellenciája (Behalok! Így szólították ezt a gyíkot, mikor még, khm… „praktizált”) „művészfotóit” nézegetik a kisdiákok a keresztényi szeretet nevében? Mondjuk az tény, hogy a gyerekeket szerette ez a…ez a „lény”. (Merthogy nem szabad csúnyákat írnom!)
Esetleg a galamblelkű Bayer művész úr tart nekik önismereti szakkört a fehér keresztényiség a heteroszexuális Fideszesek szemüvegén át?
Borkai csődör Zsolt a fidesz szexuálterapeutája a keresztény (meg persze fehér, hetero. Ahogy azt szokta.) szexualitás rejtelmeiről tart workshopot?
Mengyi Roland, a Fidesz börtönügyi szakértője, a VIP börtönök első számú tesztelője, majd Voldemort nagyúrról mesél a kölköknek, Simonka nagy fehér főnök György, elsőrendű vádlott, meg, “a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással” hogy lophatunk elegánsan több milliárd forintot, huncut, fideszes monopoly játék rejtelmeibe avatja be az érdeklődő és fogékony kis lurkókat? Vagy mi a szösz van itt?
Tudatformálás, egészséges, keresztény, kormányzati átnevelőtáborokban?
Ja! Zombiképző.
EMBER! De kár, hogy utálom az alkoholt. De kár! Most kéne leigyam magam, mert a Kedves Vezető beteg, hibbant világa józanul lassan kibírhatatlan!

Címkép: port.hu