Érdi gesztus

Posted by

Kaltenbach Jenő

Érden lakom, és ma megjött a heti Érdi Újsàg. Már említettem, hogy mennyire helyeslem, hogy az új vàros vezetés nem folytatja a T Mészàros féle fideszes gyakolatot, amely a lapot propaganda eszközzé züllesztette, amiben az ellenzék csak ócsàrolva fordult elő.Egy hete is teret adtak az immàron fideszes ellenzéknek, meg a mai szàmban is elmondhatta a koràbbi polgàrmester a véleményét, utódja első szàz napjàról.
Az persze tudni lehetett, hogy egy fideszes az ilyen gesztust nem méltànyolja. Harc van, szüntelenül!
Most is ez történt. T Mészàros egy egész oldalon keresztül a legútszélibb módon ócsàrolja a vàros vezetést. Úgy tűnik erre vannak kondícionàlva, màsra talàn nem is képesek.
Azért “humora” is van. Azzal kezdi, hogy mennyire megmosolyogtató, amikor azt mondjàk róla, hogy még mindig nem tudja feldolgozni a vereséget, ami persze szerinte nevetséges. Majd ezt követően egy egész oldalon keresztül maga szolgàltatja a bizonyítékok valósàgos arzenàljat arra, hogy tényleg nem tudta feldolgozni a vereséget. Màssal ez az útszéli hangnem aligha magyaràzható.
A hivatalban lévő vàrosvezetésnek azért el kellene gondolkodnia azon, hogy a tiszta Fidesz propaganda termék, a Lokàl mellett szükség van e egy újabb hasonló színvonalú fórumra. Szerintem elég lenne felhívni az urak figyelmet arra, hogy ezentúl a fröcsögés színhelye a Lokàl.
Még mindig jobban jàrnànak, mint a koràbbi ellenzék.

Kép: Érd, polgármester hivatal