A célkereszt a homlokomon

Posted by

Varga Zoltán
Sokan kérdezték, hiányzik ez neked? NEM FÉLSZ? Erre a válaszom egyértelmű a NEM. Ami hiányzik, az nem más, mint a normális élet, a szabadság, a demokrácia. Azt szeretném, ha az ilyen kérdések, mint a NEM FÉLSZ? HIÁNYZIK EZ NEKED? okafogyottá válnának. Hogy a „Tisztelt Ház” valóban a Tisztelt Ház lenne, nem valami kleptokrácia maffia-központja.
Nem! Nem hiányzik, hogy a kormányzat által irányított bérhiénák szétszedjenek, a magánéletembe vájkáljanak, hogy nekem is (újabb) aktám legyen valami ostoba komisszár elvtárs rózsafa íróasztalában, hogy majd naponta olvassak egyre vadabb hazugságokat magamról, a családomról, csupán azért mert máshogy látom a világot, mint ők és a hatalom mámorába beleőrült gazdáik.
A hátam közepére sem kívánom, pedig tudom, hogy így lesz. Hogy a célkereszt már ott imbolyog az én homlokomon is, vélhetően a muníciót keresgélik éppen, mivel lehet rám lőni.
Nem hiányzik, de pont ezért veszem fel a stafétát, amit Gréczy Zsolt barátom kezéből kicsavart az aljas hatalom.
Azért, hogy ne legyenek, ne fogalmazódhassak meg ilyen riadt kérdések senki fejében.

Háttér
Varga Zoltán kapja Gréczy Zsolt parlamenti mandátumát, jelentette be a Demokratikus Koalíció. Az 57 éves politikus Debrecenben született, politológusként végzett a Miskolci Egyetemen. A DK szerint Varga Zoltán évek óta részt vesz a helyi közéletben és politikában, 2006 óta a debreceni közgyűlés ellenzéki képviselője. A Demokratikus Koalícióval 2014 óta politizál. A DK szerint Gréczy Zsolt továbbra is segíti a pártot, hogy “az orbáni rendszer leváltása után mielőbb visszaállíthassuk a köztársaságot és a jogállamiságot Magyarországon”. Gréczy Zsolt december végével mondott le parlamenti mandátumáról, miután intim fotók jelentek meg róla.

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI