Pénzt akarnak kérni tőlem

Posted by

Rózsa Mihály

Tisztelt Nemzeti Adóhivatal! Kedves NAV!

Megdöbbenve értesültem arról, hogy havi rendszerességgel szeretnétek készpénzt kapni tőlem. Tőlem??? Fel szeretném hívni a figyelmeteket arra, hogy ti minden érdemi munka nélkül akartok tőlem pénzt kérni azért, amiért én valóban érdemi munkát végeztem.
Teljesen egyértelmű számomra, hogy a társadalom abszolút többségének igazságérzetét bántja, hogy pénzt akartok elvenni a szorgalmasan dolgozó kisemberektől, azoktól, akiknek abból igen kevés van. Jöttök azzal az ócska sorosista szöveggel, hogy törvény van rá, hogy adót kell fizetni és rám akarjátok kényszeríteni, hogy a törvényecskét feltétlenül tartsam be. Ahogy a dakota közmondás is tartja: lószart mama!
Itthon felmérést végeztem a családon belül. Megkérdeztem mindenkit, hogy akarják e, hogy nektek adjam a pénzemet vagy inkább vegyünk új franciaágyat, – a régi le van szakadva- illetve a playstationhoz VR szemüveget. Tájékoztatlak titeket arról, hogy a családi népszavazás – a nép szava, Isten szava- a franciaágy és a VR szemüveg mellett foglalt állást, így vegyétek tudomásul, hogy lófaszt kaptok, nem pénzt.
De az asszony azt mondja, hogy csúnya dolog csúnyákat mondani nektek és pénz helyett csak a középső ujjamat felmutatni irányotokba. Hát jól van. Akkor legyen kompromisszum. Ugyan adót ezután nem fogok már fizetni, mert nem akarok, de minden szerdán 14 órától elmegyek hozzátok és természetben fizetek azzal, hogy vidám kuplékat énekelek számotokra és mellette még 10 percen keresztül táncolok is. Szerintem ez így teljesen rendben van. Kérem a levelemben foglaltak szíves tudomásul vételét.

Üdvözlettel: Rózsa Misi